Op zondag 22 januari 2017 speelt KSV Roeselare om 16u00 op Schiervelde tegen R. Union SG. Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseren we een Food&Foot. Het concept is heel simpel, maar vooral, heel lekker. Je zakt met een lege maag af naar Schiervelde, je slaat hier de nodige energie op en daarna supporter je uit volle borst voor stamnummer 134.

Voor de wedstrijd tegen R. Union SG is het menu gevuld met stoofvlees en vol-au-vent. Inschrijven kan je voor 13,00 EUR (incl. aperitief en twee drankbonnetjes) indien je houder bent van een abonnement. Geen abonnement? Dan betaal je 20,00 EUR (incl. aperitief) maar zit er tussen je pak frieten nog een ticket voor de wedstrijd?

Klaar voor een mooie zondag? Inschrijven kan je hieronder doen en meer info kan via deze pagina terugvinden.

Opgelet: Wie zich inschrijft voor de Food&Foot ontvangt normaal automatisch een bevestigingsmail. Heb je deze mail nog niet ontvangen, schrijf dan nogmaals in of contacteer evert.stroobant@ksvroeselare.be

PS: vergeet alvast al je wit-zwarte supportersattributen niet!

[huge_it_forms id=”8″]