[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Martijn Monteyne verscheen voor het eerst dit seizoen aan de aftrap, terwijl ook Davy Brouwers voor het eerst sinds lang mocht opdraven, dit om de geblesseerde Kehli te vervangen. Vorige week op Antwerp maakte het keiharde terrein het moeilijk, dit keer waren het de onophoudelijke buien van regen en natte sneeuw, maar het veld lag er al bij al aardig bij.

Biebauw moest al vrij vlug als eerste aan het werk op een schot van De Bruyn. KSVR raakte niet onmiddellijk in het ritme en de betere combinaties kwamen van de thuisploeg. Het werd een aantal keer warm voor het Roeselaarse doel, eerst op een scherpe voorzet van Gueroui, en daarna op een nieuwe poging van De Bruyn, die de bal via Biebauw en de paal opnieuw in het veld zag komen.

Na net geen twintig minuten kon KSVR voor het eerst dreigen met een schot van Brouwers in de handen van Bertrams. Dit was het sein voor een iets betere periode van de bezoekers, maar het bleef toch nog zoeken naar de echte scherpte. KSVR had nu veel balbezit en na een mooie combinatie kon Brouwers niet voldoende kracht meer achter een schot zetten. Even later hetzelfde scenario na knap voorbereidend werk van Lecomte en Brouwers. De aanvallen werden nu snediger en Lommel plooide voor eigen doel terug.

Toen Bertrams de bal onvoldoende wegkreeg op corner mikte Schmisser de rebound naast. Een goaltje hing in de lucht en viel op slag van rust toen Mathieu Cornet aan de tweede paal een mooie voorzet van Monteyne kon binnenkoppen. Met 0-1 na de kleedkamers dus, na een moeilijke start en een goed tweede deel van de eerste helft.

Na de rust begon Lommel opnieuw met aanvallende intenties. Er lag veel ruimte voor Roeselaarse counters, maar ook nu had wit-zwart weer even tijd nodig om erin te komen. Het speelde dan ook met vuur en na een mooie Limburgse aanval en goal van Maletic was alles te herdoen.

KSVR moest nu alleszins weer op zoek naar de vlotte balcirculatie van net voor de rust, maar vond die niet onmiddellijk. Integendeel, het ontsnapte zelfs aan de 2-1 toen Bertjens plots moederziel alleen voor Biebauw opdaagde, maar de bal nog naast het doel mikte.

Na een mooie voorzet van Monteyne  kwamen achtereenvolgens Van Eenoo en Brouwers in schietpositie, maar Bertrams kon redden. De Roeselaarse motor kwam nu weer op dreef, maar de tijd tikte weg. Op corner kreeg Schmisser een kopbalkans, maar hij kreeg de bal niet tussen de palen gemikt.

Ook aan de overkant werd het nog warm en Biebauw moest een verraderlijke schuiver van Valcke in corner werken. Een schot van de ingevallen Jakolis werd afgeblokt in corner. Kis trapte nog een vrijschop naast. In de slotseconde was nog een prima redding van Biebauw nodig, zodat het bij een billijke puntendeling bleef.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]45′ Cornet (0-1), 63′ Maletic (1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Lommel United[/av_cell][av_cell col_style=”]Bertrams, Goossens, Neven, Corstjens, Cauwenberg, Molenberghs, Deferm, Gueroui (86′ Schils), De Bruyn (57′ Gaethofs), Maletic (80′ Valcke) en Bertjens[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Monteyne, Schmisser, Kompany, Kis, Van Acker (80′ Jakolis), Brouwers, Lecomte, Van Eenoo (77′ Bochet), Ibou (63′ Godwin) en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Eenoo, Bochet, Kis, Deferm (L), Molenberghs (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vermeiren[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV Persconferentie’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]