[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Ploeg-in-vorm Antwerp ging met schuchtere pogingen van Kikota en Binst het best van start, maar na een knap afstandsschot van Emiel Wheaton was het KSVR dat nog voor het halfuur op 1-0 klom. Lang bleef de Roeselaarse voorsprong niet op het bord, want met een door Binst tegen de touwen gewerkte voorzet vanop links stelden de bezoekers vrijwel meteen gelijk. Opnieuw Binst (na een vrijschop) bracht de bordjes net voorbij halfweg op 1-2. In een langs Roeselare-zijde meer dan degelijke tweede helft was de beste kans er eentje voor Samyn, die diep in de slotfase een kopbal zag stranden op een voortreffelijk uit doel gekomen Lathouwers.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]20′ Wheaton (1-0), 22′ Binst (1-1), 48′ Binst (1-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Cauwenberge, J. Van Poucke, Vanderhaeghe, Verbrugge, Li, Wheaton, Houthoofd, Vandeweghe, Lukinga (59′ Willemyns), Belhafat (59′ Colpaert) en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Antwerp FC[/av_cell][av_cell col_style=”]Lathouwers, Daeseleire, Colpaert (62′ Van Avermaet), Peers, Roosen, Kikota Kikorntuli (65′ Ofosuhene), Teghmans, Jacobs (46′ Van den Bogaert), Achter, Binst en Sam[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Belhafat, Daeseleire (A), Van Den Bogaert (A)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Bulckaert[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]