[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Op zaterdag 18 februari 2017 speelt KSV Roeselare om 20u30 op Schiervelde tegen Royal Antwerp FC. Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseren we een Food&Foot vanaf 18u00. Het concept is heel simpel, maar vooral, heel lekker. Je zakt met een lege maag af naar Schiervelde, je slaat hier de nodige energie op en daarna supporter je uit volle borst voor stamnummer 134.

Voor de wedstrijd tegen Royal Antwerp FC is het menu gevuld met steak en frietjes, met groentjes en aangepaste sauzen.. Inschrijven kan je voor slechts 15,00 EUR.

Klaar voor een heerlijke avond? Inschrijven kan je hieronder doen en meer info kan via deze pagina terugvinden.

Opgelet: Wie zich inschrijft voor de Food&Foot ontvangt normaal automatisch een bevestigingsmail. Heb je deze mail nog niet ontvangen, schrijf dan nogmaals in of contacteer evert.stroobant@ksvroeselare.be

PS: vergeet alvast al je wit-zwarte supportersattributen niet!
[/av_textblock]

[av_promobox button=’yes’ label=’Ticketinfo’ link=’post,5025′ link_target=’_blank’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′]
Opgelet! Alle ingeschrevenen moeten bij aankomst op de dag zelf een geldig ticket voor de wedstrijd kunnen voorleggen. Er is geen Food&Foot-formule waarin er een ticket ingegrepen is. Een ticket moet dus hoe dan ook op voorhand aangekocht worden.
[/av_promobox]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
[huge_it_forms id=”10″]
[/av_textblock]

[/av_one_full]