AFC Tubize telde afgelopen zondag KSV Roeselare definitief uit in de tweede periode. Het werd 3-1 in het Stade Leburton (klik hier voor het wedstrijdverslag). Mickaël Seoudi en Martijn Monteyne reageerden teleurgesteld maar strijdvaardig na de nederlaag. Trainer Arnauld Mercier gaf zijn analyse over de wedstrijd voor de camera’s van KSVRTV.

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[av_button label=’Samenvatting Proximus TV’ link=’manually,http://www.proximus11.be/nl/proximus-league/voetbal-video/13762/afc-tubeke-roeselare’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-b3byvk’]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-8wggnk’]
[av_progress_bar title=’Reacties na AFC Tubize – KSV Roeselare’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-s4eww’]

[/av_progress]

 

Mickaël Seoudi: “Dit was een wedstrijd om snel te vergeten. We presteerden ondermaats. Nochtans gingen we voluit voor de overwinning, want we hadden graag Lierse en Antwerp nog onder druk gezet in de strijd om de tweede periode. Helaas zaten de omstandigheden niet mee. Tubize ligt ons niet en met het vrieswaar en de dus slechte staat van het veld werd voetballen praktisch onmogelijk.”

“Wat echter geen excuus is. We hebben de nederlaag aan onszelf te danken en haalden niet ons niveau. De twee goals die de thuisploeg scoort vallen telkens na een magistrale vrije trap. De twee doelpunten van de thuisploeg werden gescoord met magistrale vrije trappen. Daar is helaas weinig tegen te doen. Een gelijkspel was billijk geweest, maar om de zege te pakken hebben we vandaag niet genoeg getoond.”

“Er resten ons nu nog twee wedstrijden zonder veel druk. Matchen waarin we moeten proberen om het hoofd leeg te maken en waarin het zaak wordt om het voetbalplezier terug te vinden. We moeten opnieuw op toerental geraken om de finalewedstrijden tegen Lierse of Antwerp op volle kracht te kunnen aanvatten. Het wordt dus toewerken naar die dubbele confrontatie van volgende maand.”

Martijn Monteyne: “Het was vandaag niet goed genoeg. Dat is eigenlijk het enige wat we over de wedstrijd kunnen zeggen. Het spel was langs beide kanten slordig en het tempo lag veel te laag. We misten de nodige creativiteit om kansen af te dwingen en tot scoren te komen. Het zal beter moeten.”

“Na de wedstrijd hebben we in de kleedkamer meteen de koppen bij elkaar gestoken. Wat daar werd gezegd? Vooral even ontnuchterende woorden. We speelden een slechte partij, maar hebben nog steeds 50% kans op de promotie naar de Jupiler Pro League. Die wedstrijden moeten immers hoe dan ook nog gespeeld worden.”

“We hebben nu het geluk bij het ongeluk dat we twee wedstrijden de tijd hebben om naar die finalematchen toe te leven en opnieuw het team te worden dat we ooit waren dit seizoen. Schrijf ons in ieder geval nog niet af!”

 

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-5h4y4g’]
[av_progress_bar title=’Reacties KSVRTV’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-3t8b8g’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=bJ81o9I8bq8′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-34ie74′]