[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Stevance verscheen voor het eerst aan de aftrap en ook Seoudi en Brouwers kregen een stek in de basiself, ten nadele van Zolotic, Ibou en Van Eenoo. De bezoekers namen een scherpe start en op aangeven van Schoofs schoof Kindermans de bal rakelings naast het doel van Biebauw.

KSVR voetbalde slordig uit en raakte zo moeilijk in het ritme. Het was dan ook lang wachten op een eerste kans, want de motor wilde maar niet aanslaan. Net voor het half uur volgde dan toch een eerste mogelijkheid toen Kis aan de tweede paal afdrukte op een mooie zwiepbal van Kehli en Henkinet met de nodige moeite kon redden. Dit betekende het sein tot een betere periode van wit-zwart, die bekroond werd met een eerste goal van Florent Stevance, die de bal op aangeven van Kis mooi over Henkinet stiftte na slecht uitverdedigen bij Leuven.

Lang kon KSVR echter niet van deze voorsprong genieten, want toen El Banouhi vrij gemakkelijk tot de achterlijn kon doordringen en de bal terugleggen, kon Kostovski de gelijkmaker in de hoek droppen. Waarna geen van beide ploegen nog kon dreigen. 1-1 dus na een eerste helft waarin KSVR te weinig zijn wil kon opdringen.

Na de rust moest wit-zwart op zoek naar beter voetbal, wat tegen de stug opzittende Brabanders geen evidentie was. Er kwam alvast meer druk naar voren, maar kansen creƫren bleef uiterst moeilijk. Een schot van Kehli ging naast.

OHL trok nu een dubbele afweergordel op, waar ondanks veel Roeselaarse spirit nauwelijks doorkomen aan was. Het spel speelde zich nu hoofdzakelijk op de Leuvense helft af, en plots kwam KSVR opnieuw op voorsprong toen de pas ingevallen Marin Jakolis een mooie thuisaanval kon afronden. Op een mislukte poging van Tabekou na konden de bezoekers niet meer terugvechten, zodat de eerste driepunter van 2017 een feit was voor KSVR, na een matige eerste en een betere tweede helft.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]31′ Stevance (1-0), 37′ Kostovski (1-1), 83′ Jakolis (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Kompany, Kis, Van Acker, Kehli, Lecomte, Seoudi, Brouwers (80′ Jakolis) en Stevance (70′ Godwin)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=”]Henkinet, El Banouhi, Reynaud, Kocabas, Monteyne, Storm (67′ Horemans), Ngawa, Schoofs, Kindermans (78′ Houdret), Casagolda, Kostovski (69′ Tabekou)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Alho-Guerreiro[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Nabeschouwingen’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]