[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Coppens kwam onder de lat in plaats van de zieke Biebauw, terwijl Monteyne als rechtsachter de geblesseerde Damman verving. De onfortuinlijke Coppens mocht na amper vijf minuten al de bal uit zijn net vissen toen Mégan Laurent hem en de volledige Roeselaarse verdediging verraste door een vrijschop van tegen de zijlijn rechtstreeks in de winkelhaak te deponeren.

Wit-zwart reageerde met een kopbal van Schmisser op het dak van het doel, terwijl het onmiddellijk daarna opnieuw warm werd voor het doel van Coppens. KSVR wilde het scenario van de eerste ontmoeting vermijden en ging onmiddellijk pressen. Toen iedereen een corner van Kis liet passeren, kon Samy Kehli aan de tweede paal helemaal vrijstaand binnenkoppen. Even later kreeg Brouwers op assist van Kehli een dot van een kans op de 1-2 na een te korte terugspeelbal van Touré, maar de toegesnelde Quentin Laurent kon de bal nog net uit het doel glijden.

Aan de overkant werd een doelpunt van Touré afgekeurd wegens buitenspel. Het spel ging goed op en neer. KSVR probeerde hoog te spelen en liet zo vrij veel ruimte voor prikken van de snelle thuisaanvallers.

Er volgden nu minder gevaarlijke scènes.  Op het eind van de eerste helft kreeg KSVR nog een paar hoekschoppen, maar zonder gevaar. Met 1-1 naar de kleedkamers dus.

Weinig academisch voetbal bij het begin van de tweede helft, en dan ook nauwelijks gevaar. Voor de doelmannen en het publiek viel  dan ook niets te beleven, behalve veel middenveldspel. Met veel goeie wil kon een schot van Jakolis naast het kader in de 76e minuut de eerste mogelijkheid van de tweede helft genoemd worden. Even later schoot Kehli in de vlucht over.

Ook de thuisploeg kon geen uitgespeelde kansen creëren, maar kwam enkele minuten voor tijd plots toch weer op voorsprong toen opnieuw Mégan Laurent een vrijschop dit keer echt onhoudbaar in de winkelhaak mikte. Henri trapte op een counter nog een derde goal tegen de touwen. Tubize blijft dus het zwarte beest van KSVR, dat nu geen kans meer maakt op de tweede periode en alles op de twee finalewedstrijden moet zetten.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]5′ M. Laurent (1-0), 16′ Kehli (1-1), 88′ M.Laurent (2-1), 90′ Henri (3-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=”]Beunardeau, Touré, Nirisarike, Q. Laurent, Hamzaoui, Betsch, Garlito, Keita (54′ Henri), M. Laurent, Amallah en Lee[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Monteyne, Schmisser, Kompany, Kis, Van Acker, Kehli, Lecomte, Seoudi (69′ Bochet), Brouwers (46′ Jakolis) en Stevance (78′ Ibou)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Hamzaoui (T), Seoudi, Kehli, Garlito (T), Kompany, Q. Laurent (T)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Boterberg[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]