[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Heel wat wijzigingen in het KSVR-elftal ten opzichte van de elf die in Tubize aan de aftrap verschenen. Voor KSVR was het een ideale wedstrijd in aanloop naar de finale. Antwerp maakte nog steeds kans op die finale en moest daarvoor absoluut winnen in Schiervelde. Het werd dan ook aangemoedigd door een vol bezoekersvak.

KSVR nam een veelbelovende start. Op assist van Brouwers probeerde de volledig vrijstaande Kehli het echter met een halve omhaal, waar een kopbal logischer leek. Ook de volgende kans – nog steeds binnen de eerste tien minunten – was voor KSVR, maar nu mikte Ibou net naast het doel nadat Kehli hem door de buitenspelval loodste.

Antwerp had even tijd nodig om boven water te komen en dreigde op het kwartier voor het eerst langs Owusu, die Biebauw tot een eerste redding dwong. Een pittige wedstrijdstart dus, met twee teams die volop voor de zege gingen. KSVR speelde het vlotte bewegingsvoetbal van voor de winterstop en het was dan ook genieten voor het publiek. En toch klom Antwerp plots op voorsprong toen Buyl na een doorsteekpas door het centrum – al of niet na voorafgaande fout op Zolotic – alleen voor Biebauw opdaagde en de kans niet liet liggen.

Wit-zwart liet zich niet van de kook brengen en ging onmiddellijk op zoek naar de gelijkmaker. Debaty hield echter stand op een paar mooie Roeselaarse combinaties. Kort voor de rust stuurde Lecomte Kehli richting Antwerpdoel, maar de spits mikte over. Op basis van het geleverde spel en de gecreëerde kansen verdiende KSVR zeker meer, maar het moest toch met 0-1 naar de kleedkamers.

Vrij kort na de rust volgde die verdiende gelijkmaker wel. De Antwerpverdediging kreeg een vrijschop van Kis niet onmiddellijk weg en Zolotic kon de bal voor de voeten van Ibou leggen, die van dichtbij kon afronden. Aan de overkant kopte Omolo op hoekschop rakelings over het doel van Biebauw.

Antwerp moest nu weer vol aan de bak en het zette aanvankelijk meer druk dan voor de rust. Na fout op Hairemans pakte Schmisser een tweede gele kaart, zodat KSVR een half uur met zijn tienen verder moest. Het moest nu helemaal terug, en Antwerp verzamelde een aantal vrijschoppen. De druk bleef toenemen en na een mooie actie van Buyl ging de bal via een Roeselaars been alsnog voorlangs. Dit was maar even uitstel, want toen Omolo even later vanop zo’n 25 meter staalhard uithaalde, had Biebauw geen schijn van kans.

Ondanks de numerieke minderheid kreeg KSVR nog een paar kansen op de gelijkmaker. Kehli ontsnapte op links en mikte vanuit een scherpe hoek in de handen van Debaty. En even later zelfs nog een grote kans voor dezelfde Kehli, maar Debaty redde opnieuw en Jakolis werkte de rebound in het zijnet. Een nederlaag dus maar qua spelpeil en beleving zeker een hoopgevende  prestatie voor de wit-zwarten.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]25′ Buyl (0-1), 48′ Ibou (1-1), 78′ Omolo (1-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Monteyne, Schmisser, Kompany, Kis, Kehli, Zolotic, Lecomte, Grisez (71′ Jakolis), Brouwers (82′ Bochet) en Ibou (79′ Cornet)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Antwerp FC[/av_cell][av_cell col_style=”]Debaty, Koné, Dom, Omolo, Owusu, Lallemand (46′ Hairemans), Corryn, Duplus, Haroun (36′ N’Diaye), Buyl en Dierckx (79′ Binst)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Corryn (A)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]63′ Schmisser (2 X geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Verboomen[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV Persconferentie’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full][av_heading heading=’KSVRTV Nabeschouwingen’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]