Komende zondag staat de laatste wedstrijd van de reguliere competitie op het programma. Een razendspannend slot zal uitwijzen wie onze tegenstander wordt in de finalewedstrijden terwijl het team van trainer Arnauld Mercier gemotiveerd is om met een goed gevoel de laatste voorbereidingsweek in te gaan.

Om de finalewedstrijden in alle sereniteit voor te bereiden trekt de ploeg volgende week naar Oostende voor een mini-stage. Dinsdag wordt er getraind op de velden van KV Oostende en op woensdagvoormiddag spelen we een oefenwedstrijd tegen datzelfde KVO.

De volgende weken zal de technische staf intensief samenwerken met physical coach Jérémy Zaremba. De Fransman zette ons elftal ook al in de voorbereiding op scherp en zal er ook nu alles aan doen om het volledige team, waaronder ook de geblesseerden Carlo Damman en Maël Lépicier, klaar te stomen voor de eindstrijd.

In de marge kunnen we meegeven dat alle info omtrent de ticketing voor de uit- en thuiswedstrijd van de finale komende maandag via onze website gecommuniceerd zal worden. We hopen op jullie massale steun om de komende weken ‘oltegoare’ een stukje geschiedenis te schrijven.