Wedstrijdverslag

Een vrije trap van Maarten Houthoofd bracht wit-zwart al na drie minuten op 0-1. Met twee treffers van Elgabas kwamen de traditioneel vaardige Pallieters nog voor de rust langszij. Een 2-1 halfweg leek in de maak, ware het niet dat een Kempense owngoal (na een prima actie van Joren Van Poucke op rechts) de stand vrijwel meteen weer in evenwicht bracht. In een tweede helft waarin KSVR het overwicht had trokken goals van uitblinker Emile Samyn (na een dieptebal van Lekhechine) en van Redouan Belhafat (op aangeven van Samyn) de bezoekers tegen het met 8 jongens uit de A-kern aantredende Lierse verdiend over de schreef.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten3′ Houthoofd (0-1), 6′ Elgabas (1-1), 21′ Elgabas (2-1), 45′ Honshoven (2-2, owngoal), 65′ Samyn (2-3), 82′ Belhafat (2-4)
TegenstanderDe Busser, Honshoven (52′ Amasihoru), Chrif, Poelmans, Kasmi, Ankomah, Elgabas, Tahiri (46′ El Ansri), El Hadj, Lehaire (21′ Ozdemir) en Kifoumbi
KSV RoeselareSabbe, J. Van Poucke, Vanderhaeghe, Verbrugge, Lekhechine, Ballegeer, Houthoofd (77′ Bruzzese), Buyssens (84′ Balde), Belhafat, W. Van Poucke (63′ Devos) en Samyn
Gele kaartenBallegeer, El Ansri (L)
Rode kaarten/
ScheidsrechterLeysen