[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Een vrije trap van Bacanamwo en een countergoal van Cochez bracht de hekkensluiter nog voor het halfuur op een verrassende 0-2-voorsprong. KSVR drong aan maar moest wachten op een binnenknikken van Wout Van Poucke om op slag van rust weer in de match te komen. Diep in de tweede helft zorgde Emile Samyn voor het vierde en laatste doelpunt van de avond. 2-2 dus en een voor de wit-zwart tot dusver al zevende gelijkspel van deze campagne.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]26’ Bacanamwo 0-1, 28’ Cochez 0-2, 41’ W. Van Poucke 1-2, 77’ Samyn 2-2[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Cauwenberge, J. Van Poucke, Vanderhaeghe (46’ Belhafat), Lekhechine (87’ Balde), Devos, Bruzzese (46’ Willemyns), Wheaton (85’ Buyssens), Vandeweghe, Houthoofd, W. Van Poucke en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Tegenstander[/av_cell][av_cell col_style=”]De Jonghe, Plutzer, Covertini, Wuyts, Aragon (85’ Ben Yaghlane), Rucquois, Bacanamwo, Lisot (67’ Mukona), Jang-Won (57’ Devillé), Seung-Joon (41’ D’Errico) en Cochez[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Mukona (T), W. Van Poucke, Devillé (T)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Salembier[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]