[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
De vierde en laatste derby van het seizoen begon met een snelle goal van Emile Samyn gewoontegetrouw veelbelovend. Ex-leider Cercle had het tegen een hoog pressend Roeselare moeilijk om z’n wil op te dringen maar nadat Vandeweghe eerst een bal van Cathenis van de lijn veegde kon Decock op slag van rust alsnog gelijkstellen. In een tweede helft met vooral gevechtsvoetbal lukte oud-KSVR’er Van Craeyveld na het hervatten de snelle 1-2. Een steekbal van Belhafat gaf Simon Buyssens wat later een vrijgeleide naar de 2-2, maar opnieuw Decock zorgde ervoor dit West-Vlaamse onderonsje dit seizoen voor het eerst een eindwinnaar zou krijgen.

Klik hier voor het verslag van de beloftenwedstrijd tegen Tubize (speeldag 23).
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]4′ Samyn (1-0), 45′ Decock (1-1), 56′ Van Craeyveld (1-2), 69′ Buyssens (2-2), 74′ Decock (2-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe, J. Van Poucke, Vanderhaeghe, Vandeweghe, Devos, Wheaton, Houthoofd, Willemyns (65′ Lukinga), Belhafat, Buyssens en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Cercle Brugge KSV[/av_cell][av_cell col_style=”]Vanderschaeghe, Vermeulen, Deschuytter, Vandewiele, Cathenis, Vanysacker, Vanhoutte, Puskás (82′ Vandekerckhove), Decock (76′ Somers), Van Craeyveld en Behaeghel (88′ Cafmeyer)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Vanysacker (C), Sabbe[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Demeyer[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]