[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Heel veel volk en sfeer in een kletsnatte Bosuil voor deze heenwedstrijd van de grote finale. Ook het bezoekersvak was prima gevuld. Bij KSVR kwam Damman terug in de ploeg na blessure, terwijl voorin het duo Brouwers-Ibou het vertrouwen genoot.

Zoals te verwachten begon Antwerp heel fel aan de wedstrijd. KSVR stond zo al onmiddellijk onder druk, en na goed tien minuten was er een eerste prima redding van Biebauw nodig op een schuiver van Hairemans. Even later kon ook wit-zwart voor het eerst de neus aan het venster steken, maar niemand kon de assist van Kehli beroeren. Aan de overzijde redde Biebauw een poging van Owusu met een knappe voetreflex.

Net halfweg de eerste helft kende de thuisploeg pech toen Owusu de bal mooi op de slof nam en zijn onhoudbaar schot op de lat zag openspatten. KSVR kon de bal moeilijk in de ploeg houden en bleef zo constant onder druk. Er moest wel een doelpunt van komen. Biebauw ranselde de bal eerst nog uit de hoek maar Haroun kon recuperen en terugleggen tot bij Dequevy, die de Roeselaarse doelman geen schijn van kans liet.

Onmiddellijk na deze goal leek Ibou op weg naar de gelijkmaker, maar Debaty was hem net te snel af. Kort voor de rust kreeg Ibou op vrijschop van Kis een nog veel grotere kans, maar Debaty redde opnieuw. 1-0 dus na een eerste helft waarin Antwerp zowat voortdurend domineerde maar KSVR via Ibou toch een niet te missen kans op de gelijkmaker liet liggen.

Om de terugmatch te redden mocht KSVR na de rust geen grotere averij oplopen. Seoudi kwam op het veld, Zolotic bleef in de kleedkamers. Dit keer kreeg wit-zwart onmiddellijk een dot van een kans: na een slechte terugspeelbal in de thuisverdediging legde Ibou terug tot bij Brouwers, die ook Debaty op zijn weg vond.

KSVR begon niet onaardig aan de tweede helft, maar verprutste het zelf toen het een corner weggaf na een onnodige fantasievrijschop van Kis richting Kehli. Koné kopte die corner tegen Damman, die de bal in het eigen doel zag verdwijnen. KSVR moest nu wel scoren, en deed dit vrij vlug, ook op corner na een nieuwe redding van Debaty op vrijschop van Kis. Op die hoekschop stond Baptiste Schmisser op de goeie plaats om de bal in het dak van het doel te werken.

KSVR had nu het betere van het spel en op aangeven van Jakolis besloot Brouwers opnieuw op Debaty. Aan de overkant moest Biebauw een schicht van Dequevy in hoekschop werken. Op die corner kreeg Ibou de bal tegen de arm, waarop Hairemans vanop de strafschopstip voor de 3-1 kon zorgen. Wit-zwart gaf nog niet op, maar Brouwers kreeg de bal van dichtbij alweer niet voorbij Debaty. Kehli probeerde een strafschop te versieren, maar de ref hapte niet toe. De tot dan behoorlijk leidende man verloor plots helemaal de pedalen door in één fase Kis en Biebauw geel te geven. Even later ging ook Stevance in het boekje voor een schwalbe.

In de blessuretijd gleed Stevance op assist van Jakolis nog heel nipt naast de aanluitingstreffer. Waarna de partij nog in onmin eindigde toen ref Vermeire een elleboogstoot van Owusu pal in het gezicht van Schmisser slechts met geel bestrafte. Dan was de man toch stukken guller met kaarten voor de bezoekers.

3-1 dus en een uiterst moeilijke opgave voor de terugmatch voor KSVR, dat het zich nu allicht zal beklagen dat het zichzelf vorige week op een verplaatsing naar de hel van Deurne Noord trakteerde.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Nog geen foto’s beschikbaar
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]35′ Dequevy (1-0), 57′ Damman (2-0, owngoal), 64′ Schmisser (2-1), 72′ Hairemans (3-1, str.)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Antwerp FC[/av_cell][av_cell col_style=”]Debaty, Dom, Koné, Duplus, Corryn, Omolo, Dierckx (79′ Buyl), Haroun (69′ Camus), Hairemans, Dequevy (86′ Limbombe), Owusu[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Kompany, Kis, Kehli, Lecomte, Zolotic (46′ Seoudi), Grisez (62′ Jakolis), Brouwers (80′ Stevance) en Ibou[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Grisez, Dom (A), Omolo (A), Kis, Biebauw, Stevance, Owusu, Lecomte[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vermeiren[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]