[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Een bom- en sfeervol Schiervelde voor deze terugmatch van de grote finale, waarin KSVR een 3-1-nederlaag uit de heenmatch moest zien goed te maken. Seoudi en de uit maandenlange blessure terugkerende Lépicier verschenen aan de aftrap ten nadele van Zolotic en Grisez. Bij Antwerp dezelfde elf als vorige week.

KSVR begon gretig aan de partij, maar de Antwerpverdediging liet zich niet overrompelen. Seoudi stak de bal mooi binnendoor, maar Omolo was Brouwers net te snel af. Op een verraderlijke hoge voorzet van Kehli liet Debaty zich niet verrassen. Nog geen doelrijpe kansen dus in het openingskwartier maar wel Roeselaarse druk.

Op voorzet van Kehli kopte Brouwers in de handen van Debaty. Antwerp kwam er regelmatig eens uit en verzamelde een aantal hoekschoppen. Ondanks veel balbezit en strijdlust bleven Roeselaarse kansen uit. Iets voor het half uur kwamen de eerste er toch: Lecomte stoomde door op rechts en legde de bal tot bij Kehli, die voorzette tot bij Brouwers die rakelings naast kopte. Even later was Kehli zelf aan zet, maar ook zijn schuiver ging centimeters naast.

Het einde van de Roeselaarse droom meteen, want aan de overkant was het wel raak bij de eerste mogelijkheid toen Hairemans voorzette en Dierckx tussen enkele verdedigers in in doel kon besluiten. Wit-zwart moest nu al drie keer scoren om kans op verlengingen te maken. De eerste van die nodige treffers kwam er al vrij vlug toen Baptiste Schmisser een hoekschop onhoudbaar in de winkelhaak kopte.

Na het moordende tempo van het eerste half uur moest KSVR nu een gas terugnemen en voor de rust kon het niet meer dreigen. Met 1-1 naar de kleedkamers dus, en nog slechts 45 minuten voor de boeg om een mirakel te realiseren.

Antwerp begon het best aan de tweede helft en Haroun zag een laag schot via de hand van Biebauw tegen de paal belanden. De bezoekende verdediging speelde nu in een zetel, want KSVR kon de bal niet in de ploeg houden en dus ook niet dreigen. Het pompte veel lange ballen, die met de glimlach opgevangen werden door de rood-witte verdedigers. Ondanks de stormachtige aanmoedigingen van het thuispubliek bleef wit-zwart machteloos, terwijl een balvaste speler als Van Eenoo van op de bank moest toekijken.

Goed tien minuten voor tijd velde de pas ingevallen Limbombe met zijn eerste baltoets het definitieve verdict.

KSVR ging strijdend ten onder, en er blijft het wrange gevoel dat wit-zwart zijn zwarte beest Antwerp zelf het finaleticket op een presenteerblaadje aanbood. Resten nu nog tien matchen tegen eersteklassers in play-off 2.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]29′ Dierckx (0-1), 35′ Schmisser (1-1), 78′ Limbombe (1-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw; Damman, Schmisser, Kompany, Kis, Brouwers (57′ Jakolis), Seoudi, Lépicier (84′ Cornet), Lecomte, Kehli en Ibou (46′ Stevance)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Antwerp FC[/av_cell][av_cell col_style=”]Debaty, Dom, Koné, Duplus, Corryn, Dierckx (76′ Limbombe), Omolo, Haroun, Dequevy (54′ Buyl), Hairemans (87′ N’Diaye) en Owusu[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Brouwers, Debaty (A), Kis, Seoudi[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Lambrechts[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]