[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Het openingshalfuur was voor de thuisploeg, maar na een door Myny binnengewerkte rebound was het niet Roeselare maar wel W-B dat na net geen kwartier spelen op voorsprong klom. In een eerste helft waarin het meeste doelgevaar van wit-zwart kwamen onder meer Seoudi (vanop afstand naast), Van Eenoo (op vrije trap over) en Godwin (langs de verste paal buiten na een steekbal van Van Acker) dicht bij de 1-1. Na een goede start van de tweede helft – met een vluchtschot van Stevance dat kort na rust een half metertje naast zoefde – namen de bezoekers op kousenvoeten over en kon uitgerekend Borry na een snel genomen vrije trap verdubbelen tot 0-2. Bij de Waaslanders liet de ingevallen Janssens zich nog opmerken door in de slotminuten een strafschop van de voor het eerst op eigen veld ingevallen Lambrecth (na handspel van De Schutter) uit de benedenhoek te halen.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten:[/av_cell][av_cell col_style=”]14′ Myny (0-1), 63′ Borry (0-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare:[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw (46′ Coppens), Damman (46′ Monteyne), Schmisser (65′ Zolotic), Zolotic (62′ Lépicier), Grisez (46′ Kis), Van Acker (62′ Lecomte), Godwin (46′ Stevance), Seoudi (46′ Brouwers), Van Eenoo (62′ Samyn), Kehli (46′ Ibou) en Cornet (46′ Lambrecth)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Waasland-Beveren:[/av_cell][av_cell col_style=”]Goblet (81′ Janssens), Caufriez (77′ Nys), Moren (46′ Dhondt), Camacho (46′ Borry), Demir (46′ De Schutter), Seck (46′ Michel), Cools (46′ Marquet (79′ Van Remoortere)), Myny (46′ Ampomah (81′ Van Dooren)), Cerigioni (46′ Conté), Langil (46′ Boljevic) en Gano (46′ Ndiaye)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten:[/av_cell][av_cell col_style=”]Ampomah[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter:[/av_cell][av_cell col_style=”]Brinkman[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Geen beelden en/of reacties beschikbaar.

[/av_textblock]

[/av_one_full]