[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Op het oefencomplex van Standard Luik speelde een uitgebreide KSVR-selectie vrijdagnamiddag 1-1 gelijk bij de Rouches. In een wedstrijd waarin de beide goals in de eerste helft vielen scoorden Davy Brouwers (na een door Kehli doorgekopte dieptepass van Seoudi) en Edmilson (vanop de stip na al dan niet handspel op een inkoppen van Danilo).
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]36′ Brouwers (0-1), 44′ Edmilson (1-1, str.)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Standard de Liège[/av_cell][av_cell col_style=”]Hubert, Fai, Goreux, Kosanovic, Mladenovic, Legear, Cissé (46′ Fiore), Danilo, Edmilson, Belfodil (46′ Raman) en Bolingi (78′ Bah)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Damman (46′ Monteyne), Schmisser, Kompany, Grisez (46′ Kis), Godwin (46′ Ibou), Lépicier (46′ Bochet), Van Acker (46′ Van Eenoo), Seoudi (46′ Lambrecth), Kehli (46′ Stevance (78′ Samyn)) en Brouwers (46′ Cornet)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Fai, Goreux[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]