Voorbeschouwing KSV Roeselare – KV Kortrijk

Dinsdag om 20.30 uur speelt KSVR tegen KV Kortrijkvoor de 5de speeldag in Play Off 2B van de Pro League2016-2017. Deze regionale derby wordt gespeeld op Schiervelde en zal op gang worden gefloten door Luc Wouters, bijgestaan door Christophe BaillieulYves Kenens 4de official Ben Mesotten.

De jongens uit het zuiden van de provincie eindigden vorig seizoen op de 9de plaats in de algemene rangschikking van Eerste Klasse en wonnen toen Play Off 2A. De finale van Play Off 2 werd daarna wel verloren tegen Charleroi. Dit seizoen speelden de rood-witten in 1A en eindigden daar op de 10de plaats na de reguliere competitie. Tijdens de vorige speeldag van Play off 2B werd 3-3 gespeeld tegen Eupen.

Dit duel wordt uiterst belangrijk voor Esvee in het kader van het verdere verloop van Play Off 2, opdat wit-zwart niet verder achter de feiten aanloopt en ook om de eer van 1B nog hoog te houden in de poule. Na het verlies in Lokeren van zaterdag, kan KSVR nu hopelijk opnieuw een goed resultaat neerzetten om zo Play Off 2 verder te zetten met een goed gevoel. De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit altijd sfeervol duel tegen de club met stamnummer 19.

dinsdag 25/04/2017

20u30

Schierveldestadion

Licht bewolkt | 9 °C

Selectie

shirt_roeselare1

KSV Roeselare:
Biebauw, Brouwers, Coppens, Cornet, Damman, Godwin, Grisez, Ibou, Jakolis, Kehli, Kis, Lépicier, Samyn, Schmisser, Seoudi, Van Acker, Van Eenoo, Weizhe.

Schorsingen

Er zijn geen spelers geschorst voor deze wedstrijd.

Blessures
  • Baptiste Schmisser, Lukas Van Eenoo en Carlo Damman zijn weer fit en komen terug bij de wedstrijdkern.
Ticketinfo

Tickets zijn te verkrijgen in voorverkoop en net voor de aftrap van de wedstrijd. Zitplaatsen in de hoofdtribune kosten 25,00 EUR, een zitplaats achter doel of een overdekte staanplaats kost 15,00 EUR.

Extra
  • Er werd geen combi-regeling opgelegd aan de supporters van KV Kortrijk. De loketten zijn open voor de aftrap.
  • Er is bezoekersvermenging. Dat wil zeggen dat het bezoekersvak niet open is. Alle supporters van KV Kortrijk kunnen plaatsnemen in vak E.
Scheidsrechters
Luc Wouters

Luc Wouters

Scheidsrechter
Christophe Baillieul

Christophe Baillieul

Assistent-scheidsrechter
Yves Kenens

Yves Kenens

Assistent-scheidsrechter
Ben Mesotten

Ben Mesotten

Vierde official
Locatie

Adres

KSV Roeselare
Schierveldestadion
Diksmuidsesteenweg 374
B-8800 ROESELARE

Parking

Parkeren kan op de parking van de hallen en de REO-veiling. Er is een aparte bezoekersparking voorzien.