[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Na twee tegengoals op stilstaande fase (eentje op vrije trap en eentje in de slotminuut na een scherp aangesneden hoekschop) verloren de KSVR-beloften vorige vrijdag met 2-1 van reeksgenoot Tubize. In een duel waarin wit-zwart voornamelijk na de rust het betere van het spel had knikte verdediger Jarne Vanderhaeghe op het uur de 1-1 tegen de touwen.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]43′ Wuyts (1-0), 62′ Vanderhaeghe (1-1), 90′ Basile (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=”]De Jonghe, Plutzer (81′ Lisot), Wuyts, Aragon, Rucquois, D’Errico, Jang-Won (67′ Basile), Seung-Joon (70′ Ben Yaghlane), Azzouzi (86′ Tahiri), Devillé en Cochez[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Cauwenberge, Vandeweghe, Vanderhaeghe, Verbrugge, Devos, Wheaton, Lukinga (78′ Ballegeer), J. Van Poucke, Houthoofd (83′ Belhafat), W. Van Poucke (83′ Colpaert) en Willemyns[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Verbrugge, Wuyts (T), D’Errico (T), Pultzer (T), Basile (T)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Geets[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]