Wedstrijdverslag

Na een vooroorlogse 7-3 bij OH Leuven (klik hier voor het verslag) haalden de beloften van trainer Kurt Vercamp het maandag in een rechtstreeks duel voor plaats vier met 5-4 van Union. In een wedstrijd die niet op het jeugdcomplex maar wel op het hoofdveld plaatsvond leek KSVR ondanks een wat ongelukkige Brusselse tegengoal al snel op weg naar een ruime zege. Een uurtje dominant voetbal bracht wit-zwart na treffers van Maarten Houthoofd (na afleggen van Lambrecth), Marlon Lukinga (op voorzet van J. Van Poucke), Omar Lekhechine (2x) en Dylan Lambrecth (na een kort genomen vrije trap van Lukinga) zowaar zelfs op een 5-1 voorsprong. Een allerminst aangeslagen Union vocht stevig terug maar kon niet meer verhinderen dat de drie punten op Schiervelde bleven. Een overwinning waardoor wit-zwart – met een wedstrijd minder op de teller – dicht bij de vooraf beoogde vierde stek komt.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten19′ Guler (0-1), 21′ Houthoofd (1-1), 41′ Lukinga (2-1), 52′ Lekhechine (3-1), 64′ Lekhechine (4-1), 66′ Lambrecth (5-1), 71′ Papadopoulos (5-2), 78′ Movoto (5-3), 86′ Papadopoulos (5-4, str.)
KSV RoeselareSabbe, Vandeweghe, Vanderhaeghe, Lekhechine, Devos (70′ Colpaert), Wheaton (52′ Verbrugge), Lukinga, J. Van Poucke, Houthoofd (82′ Belhafat), W. Van Poucke en Lambrecth
R. Union St.-GilloiseCipollina, Scaunet, Ben Yaghlane, Papadopoulos, Afallah, Otu (52′ Shala), Franquin, Tchoutang, Movoto (67′ Babasou Ntambwe), Guler (26′ Kozljak) en Madimba Madimba (58′ Mapessa)
Gele kaartenW. Van Poucke, Lambrecth, Vandeweghe
Rode kaarten/
ScheidsrechterSchacht