[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
In een treffen waarin thuisgoalie Lathouwers zich tot matchwinnaar kroonde verloor een onmondig KSVR vorige week met 2-0 bij Antwerp, dat na een bal van Destoop op de paal (in de rebound benut door Gysels) na een kwartier spelen op 1-0 kwam. Wit-zwart drong hierna fel aan maar kende in de zone van de waarheid meermaals pech, wat de jongens van Vercamp in de slotminuten het spreekwoordelijke deksel op de neus opleverde toen Van den Bogaert een efficiënter Antwerp uiteindelijk op 2-0 bracht.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]15′ Gysels (1-0), 82′ Van den Bogaert (2-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Antwerp FC[/av_cell][av_cell col_style=”]Lathouwers, Van den Bogaert, Stojanac, Peers, Roosen, Gysels (83′ Punt), Floren, N. Lemaire, Jacobs, Destoop (76′ Kikota Kikorntuli) en Ofosuhene (85′ Verhoeven)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Cauwenberge, Vandeweghe, Lekhechine, Devos, W. Van Poucke, Wheaton, Lukinga (69′ Buyssens), J. Van Poucke, Houthoofd (83′ Bruzzese), Belhafat en Willemyns[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]J. Van Poucke, Ofosuhene (A), Destoop (A), Lemaire (A), Belhafat[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Bosmans[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]