[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Opnieuw een grondig gewijzigde opstelling bij KSVR, waar Kompany nog kort voor de aftrap uitviel en vervangen werd door Van Acker. Er was onmiddellijk een goede redding van Biebauw nodig op een kopbal van Ninaj. Aan de overzijde koos Kehli voor een egoïstische solopoging in de handen van Verhulst, terwijl enkele ploegmakkers beter geplaatst stonden.

KSVR tikte de bal goed rond. Bochet kreeg een mooie gelegenheid om Kehli alleen op Verhulst af te sturen,  maar hij trapte een verloren voorzet. Wit-zwart vertoefde vrij veel op de thuishelft, maar de laatste pas was telkens te onnauwkeurig om echt te kunnen dreigen. Van de thuisploeg kwam al helemaal geen gevaar, en de wedstrijd kabbelde dan  ook rustig verder. En plots was het toch 1-0 toen de volledige KSVR-verdediging niet thuisgaf op een corner: De Sutter kopte eerst nog op de paal, maar Maric kon de rebound verzilveren.

In het veldspel bleef KSVR minstens de evenknie van de echte eersteklassers. Bochet lanceerde Godwin op rechts, de Nigeriaan schoot keihard over. De mee opgerukte Monteyne mikte naast na een knappe Roeselaarse aanval. Onmondigheid troef dus bij een nochtans goed combinerend KSVR, dat even later op één rake counter uitgeteld werd toen Hupperts De Sutter nummer twee aanbood. Een zwaar verdict dus bij de rust.

Na de rust kon Lokeren de withemden rustig opvangen om dan zelf op tegenprikken te mikken. Opnieuw veel Roeselaars balbezit dus, maar ook opnieuw weinig zelfs helemaal geen gevaar. En een kleine twintig minuten voor tijd viel plots toch de aansluitingstreffer toen Davy Brouwers een door een thuisverdediger doorgekopte corner kon afronden.

Even later kreeg Kehli een kans op de gelijkmaker, maar hij moest vanuit een iets te scherpe hoek besluiten. Aan de overkant moest Biebauw slechts 8 minuten voor tijd voor het eerst in de tweede helft in actie op een poging van Ofkir.

In de slotminuut miste Grisez nog een dot van een kans op de gelijkmaker. Het bleef dus bij een 2-1-nederlaag in een wedstrijd waarin er mits een beetje meer efficiëntie duidelijk meer zat voor KSVR.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]22′ Maric (1-0), 37′ De Sutter (2-0), 73′ Brouwers (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSC Lokeren O.-Vl.[/av_cell][av_cell col_style=”]Verhulst, Maric, Terki, Hupperts, Ticinovic, Rassoul 60′ Persoons), De Ridder, Ninaj, Enoh, Straetman (60′ Ofkir) en De Sutter (79′ Miric)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Monteyne, Lépicier, Zolotic (66′ Brouwers), Grisez, Godwin, Van Acker, Bochet (66′ Weizhe), Seoudi, Lecomte (75′ Kis) en Kehli[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Rassoul (L), Seoudi, Van Acker, Kis[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Alen[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]