Voorbeschouwing R. Excel Mouscron – KSV Roeselare

Zondag om 20 uur speelt KSVR op verplaatsing naar Excel Moeskroen voor de 6de speeldag in Play Off 2B van de Pro League 2016-2017. KSVR speelt dit duel op Le Canonnier in Moeskroen en zal op gang worden gefloten door Bram Van Driessche, bijgestaan door Kevin Monteny, Jeroen Walschap en 4de official Maxime Smeets.

De jongens uit de provincie Henegouwen eindigden vorig seizoen op de veertiende plaats in de algemene rangschikking van de Jupiler Pro League en wisten zich zo te verzekeren van het behoud op het hoogste niveau. In de na-competitie eindigde Excel Mouscron op de derde plaats in Play-off 2A.

Dit jaar eindigden de rood-witten op de vijftiende en voorlaatste plaats van het reguliere seizoen in de Jupiler Pro League. Ze verzekerden zich op de laatste speeldag van het behoud, dankzij een 0-2-overwinning op het veld van KV Kortrijk.

Op de vorige speeldag in Play off 2B speelden Les Hurlus 2-2 tegen Lokeren. Dit duel is belangrijk voor Esvee in Play Off 2, opdat KSVR niet verder achterblijft op de laatste plaats en zo toch nog de eer van 1B kan hoog houden in de poule. Na de nederlaag van dinsdag, kan KSVR nu hopelijk een goed resultaat neerzetten om Play Off 2 verder te zetten met een goed gevoel.

KSVR-Supporters kunnen meereizen met de supportersbussen: vertrek zondag om 18.30 uur op Schiervelde (inschrijven: 0496/14 11 69). De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit streekduel tegen de club met stamnummer 216.

zondag 30/04/2017

20u00

Le Canonnier

Zonnig | 13 °C

Selectie

shirt_roeselare1

KSV Roeselare:
Biebauw, Brouwers, Coppens, Cornet, Godwin, Grisez, Jakolis, Kehli, Kis, Lecomte, Lépicier, Monteyne, Sabbe, Samyn, Schmisser, Stevance, Van Eenoo, Weizhe en Zolotic.

Schorsingen

Er zijn geen spelers geschorst voor deze wedstrijd.

Blessures

Nog geen informatie beschikbaar.

Ticketinfo

Tickets zijn te verkrijgen aan de loketten in Moeskroen voor aftrap van de wedstrijd.

Extra
  • KSVR-Supporters kunnen meereizen met de supportersbussen: vertrek zaterdag om 18.30 uur op Schiervelde (inschrijven: 0496/14 11 69).
Scheidsrechters
Bram Van Driessche

Bram Van Driessche

Scheidsrechter
Kevin Monteny

Kevin Monteny

Assistent-scheidsrechter
Jeroen Walschap

Jeroen Walschap

Assistent-scheidsrechter
Maxime Smeets

Maxime Smeets

Vierde official
Locatie

Adres

R. Excel Mouscron
Le Canonnier
Stationstraat 33
B-7700 MOESKROEN

Parking

Parkeren kan op de daartoe voorzien bezoekersparking. Ingang via Avenue Rheinfelden en Clos J-M Vandenbogaerde.