[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
In de zevende play-offmatch moest KSVR bij de buren op zoek naar een eerste zege. Na amper 24 seconden klom KSVR al op voorsprong na een mooie combinatie langs een vijftal spelers die via een subliem hakje van Brouwers bij Samy Kehli landde, die Kaminski geen schijn van kans liet. Meteen zat er op die manier een beetje sfeer  in de partij, met een KSVR dat op vinkenslag lag om uit te breken.

Rond het kwartier kwam de thuisploeg even drukken, met enkele hoekschoppen als gevolg. Ook de bezoekers lieten zich niet onbetuigd, en een schot van Kehli werd afgeblokt. Even later zorgde Godwin bijna voor de 0-2, maar zijn kopbal landde luttele centimeters naast de verkeerde kant van de paal.

Na een foute beoordeling in de Roeselaarse verdediging dook Saadi plots alleen voor doel op, waar Coppens nog net in corner kon werken. Aan de overkant liet ref Visser een beenveeg van Goutas op Kehli in het strafschopgebied ongestraft voorbijgaan. En ook toen Brouwers onderuitgeduwd werd, wilde de scheidsrechter van geen liefde weten. Even later trok Saviour Godwin alleen op avontuur en hij rondde knap af, zodat de verdubbeling van de voorsprong toch een feit was.

Na een prima eerste helft mocht een fris voetballend KSVR dus met een mooie bonus naar de kleedkamers.

Na de rust probeerden de Kerels onmiddellijk de forcing te voeren en De Smet kanjerde op de paal. Even later redde Coppens knap op een nieuwe poging van De Smet. Het doelpunt viel echter aan de overkant: nadat Kehli en Samyn op dezelfde vrijschop eerst op de lat mikten, kon Davy Brouwers de rebound binnenschuiven.

Na een nieuwe mooie Roeselaarse combinatie kwam Samyn in schietpositie, maar hij mikte naast het doel van Kaminski. De thuisploeg gaf de moed nog niet op en bleef de bezoekende verdediging onder druk zetten. Dit gaf ruimte voor Roeselaarse counters en op een daarvan strandde een schuiver van Kehli tussen de benen van Kaminski.

Het vuur bij de thuisploeg doofde ondertussen uit en KSVR hield de partij zonder problemen onder controle. Coppens toonde zich paraat op een poging van Chevalier, meteen het laatste wapenfeit. KSVR moest heel lang wachten op de eerste play-offzege, maar die kwam er nu toch dubbel en dik verdiend!
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]1′ Kehli (0-1), 33′ Godwin (0-2), 54′ Brouwers (0-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KV Kortrijk[/av_cell][av_cell col_style=”]Kaminski, Ouali, Rougeaux, Goutas, D’Haene, De Smet (84′ Hoxha), Van der Brugge, Sarr (46′ Totovitskyi), Ivanof, Chevalier en Saadi (66′ Stojanovic)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Monteyne, Lépicier, Zolotic, Grisez, Van Acker (77′ Bochet), Godwin (42′ Samyn), Van Eenoo, Kehli (85′ Cornet), Lecomte en Brouwers[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Eenoo, D’Haene (K), Ouali (K), Van der Bruggen (K)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Visser[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV Persconferentie’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]