[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
De ploeg die in Kortrijk de eerste zege in de play-offs pakte, onderging enkele wijzigingen. Zo verscheen Samyn voor het eerst sinds vele maanden aan de aftrap. KSVR wilde nu ook een eerste thuiszege pakken.

De wedstrijd begon met veel middenveldspel. Na net geen tien minuten moest bezoekend doelman Verhulst als eerste aan het werk op een schot van Monteyne. Even later kon Samyn net niet met het hoofd bij een assist van Cornet. Op hoekschop van Kis kon Lépicier wel staalhard koppen, maar Verhulst redde knap.

KSVR bleef de enige ploeg die voor dreiging kon zorgen en een schot van Van Acker op assist van Samyn belandde via een Lokers hoofd in corner. Ook toen Brouwers verrassend uithaalde, liet Verhulst zich niet verrassen, zodat de ondertussen verdiende voorsprong uitbleef. Die kwam er toch toen Thibaut Van Acker maximaal kon profiteren van slecht uitverdedigen bij Lokeren en de bal mooi in de hoek deponeerde.

Aan de overkant had Lokeren aan één kans genoeg om op gelijke hoogte te komen, toen Kis op zijn beurt slecht uitverdedigde en Hupperts na enkele tussenstations de bal kon binnenschuiven. De bezoekers probeerden onmiddellijk door te stomen en Coppens moest redden op een nieuwe actie van Hupperts. Aan de overkant kwam Van Acker op assist van Samyn opnieuw in schietpositie, maar weer redde Verhulst. Met 1-1 naar de kleedkamers dus.

Na de rust werd het onmiddellijk 1-2 toen Miric door de buitenspelval glipte en Coppens met een lobje te grazen nam. Op vrijschop kon Samyn aanleggen, een Lokers been verhinderde de gelijkmaker. Even later kwam die 2-2 er toch toen Mathieu Cornet een strafschop mocht omzetten nadat hij van een verdediger op een nieuwe assist van Samyn een flinke por in de rug kreeg. KSVR kon maar even van die gelijkmaer genieten, want in de volgende minuut werd het al 2-3 toen De Ridder een onwaarschijnlijke carambolegoal lukte.

Wit-zwart gaf de moed nog niet op en Cornet kopte in de handen van Verhulst. Er volgde nog veel Roeselaars balbezit maar geen kansen meer. Het blijft dus wachten op een eerste play-offpuntje op Schiervelde.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]33′ Van Acker (1-0), 39′ Hupperts (1-1), 48′ Miric (1-2), 58′ Cornet (str., 2-2), 59′ De Ridder (2-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Monteyne (84′ Damman), Schmisser, Zolotic, Kis, Lépicier, Samyn (72′ Weizhe), Van Acker, Brouwers, Godwin (72′ Ibou) en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSC Lokeren OVl[/av_cell][av_cell col_style=”]Verhulst, Ticinovic, Monsecour, Rassoul, Skulason, Persoons, Terki (65′ Jambor), Hupperts (83′ Straetman), Miric, De Ridder en De Sutter (72′ Triest)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Terki (L), Cornet [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Lambrechts[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Nabeschouwingen’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]