[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
RC Genk was al zeker van reekswinst in poule B van play-off 2 en het was voor beide ploegen dan ook een wedstrijd zonder veel belang. De eerste kans was voor de Limburgers toen Heynen op corner van dichtbij kon koppen en Coppens met de voet kon redden. KSVR reageerde met een onbesuisd schot van Samyn.

KSVR verdedigde goed gegroepeerd en de thuisploeg vond niet onmiddellijk openingen. De blauwhemden combineerden zich plots toch eens knap door de Roeselaarse verdediging, maar opnieuw kon Coppens met de voet redden, dit keer op poging van Boëtius. Dit was maar uitstel, want even later kon Brabec compleet ongehinderd een hoekschop Malinovskyi binnenkoppen. KSVR klom echter vrij vlug op gelijke hoogte toen Mathieu Cornet op zijn beurt een vrijschop van Lecomte kon binnenkoppen.

Het duurde echter nog minder lang voor Genk weer op voorsprong kwam: Coppens redde eerst nog de poging van Boëtius, maar de bal raakte niet weg en Buffel kon toch nog scoren. Meteen het laatste wapenfeit van een eerste helft waarin het tempo vanwege de zwoele temperaturen niet te hoog lag.

Ook na de rust kabbelde de partij rustig verder. Net zoals in de eerste helft speelde KSVR op het middenveld aardig mee, maar het had het niet gemakkelijk om in de zone van de waarheid te komen. Iets voor het uur even iets meer Genkse druk, maar zonder groot gevaar en niet voor lang. Pas goed twintig minuten voor tijd moest Coppens voor het eerst opnieuw in actie op een poging van Naranjo. Aan de overkant verraste Cornet Jackens ei zo na met een schot naar de korte hoek. Even later was de 2-2 nog nader toen Ibou kon koppen op voorzet van Lecomte en Jackens in laatste instantie kon redden.

Meteen de laatste kans op een gelijkspel, want na een snelle aanval van de thuisploeg schoot Boëtius op assist van Buffel de 3-1 op het bord. De zevende nederlaag in negen play-offwedstrijden meteen voor KSVR, na nochtans alweer een verdienstelijke partij.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]24′ Brabec (1-0), 30′ Cornet (1-1), 33′ Buffel (2-1), 79′ Boëtius (3-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KRC Genk[/av_cell][av_cell col_style=”]Jackers, Brabec (60′ Seigers), Walsh, Boëtius, Naranjo, Colley, Malinovskyi, Buffel (79′ Sabak), Uronen, Schrijvers (73′ Kumordzi) en Heynen[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Damman, Schmisser, Zolotic, Grisez, Samyn (60′ Godwin), Van Acker (60′ Bochet), Lépicier, Lecomte, Brouwers (73′ Ibou) en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Colley (G)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Smet[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV Persconferentie’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]