[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Slechts één wijziging dit keer voor de laatste wedstrijd van het seizoen: Godwin kwam de geblesseerde Van Acker vervangen. KSVR kon niet meer aan de laatste plaats in zijn reeks ontsnappen, maar wilde toch nog een tweede zege pakken om in schoonheid afscheid te nemen van de trouwe supporters.

Beide teams kozen voor de aanval, en bij de eerste echte kans was het meteen raak voor KSVR: Cornet liet een verre vrijschop passeren en Saviour Godwin kon profiteren om de bal langs Niasse in doel te deponeren.

Eupen probeerde de vroege achterstand weg te werken, en de partij ging prima op en neer. Toen Onyekuru de Roeselaarse verdediging op zijn eentje oprolde, kreeg Jeffren een reuzenkans op de gelijkmaker, maar hij schoof de bal naast het doel van Coppens. Aan de overzijde kwam Godwin een beetje adem tekort na een mooie één-twee met Cornet.

Ook Wague leek op weg naar de 1-1 maar Coppens redde knap. KSVR kwam er een paar keer goed uit, maar het kon Niasse niet meer echt bedreigen. En toch werd het kort voor de rust nog 2-0 toen Samyn zich prima doorzette op links en Davy Brouwers zijn derde uit de play-offs voorschotelde. Een mooie voorsprong voor KSVR na een prettige eerste helft.

Kort na de rust pakte Lecomte met een verrassende vrijschop uit die net naast de verkeerde kant van de paal belandde. Wit-zwart liet de bezoekers komen en hield de verdediging goed gesloten. Coppens redde bovendien een paar schoten.

Iets over halfweg de eerste helft schoof KSVR meer naar voren en dit leverde vrij vlug resultaat op toen Nermin Zolotic een assist van Lecomte kon binnenkoppen. Aan de overkant bleek Onyekuru slecht geïnspireerd, want hij mikte van dicht naast het doel van Coppens, die daarna nog een paar Eupense pogingen onschadelijk maakte.

Toen invaller Mouchamps over Schmisser struikelde, liet Onyekuru vanop de strafschopstip dan toch de eerredder noteren. Een minuut later kopte de Eupense topschutter zowaar nog een hoekschop binnen ook, zodat KSVR de drie minuten blessuretijd onder druk moest afwerken. Een derde Eupense treffer kwam er daarin niet meer, zodat KSVR dan toch een eerste thuiszege te pakken kreeg in de play-offs en het seizoen in schoonheid afsluit.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]8′ Godwin (1-0), 43′ Brouwers (2-0), 72′ Zolotic (3-0), 88′ Onyekuru (str., 3-1), 90′ Onyekuru (3-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Damman, Schmisser, Zolotic, Grisez, Brouwers, Lépicier, Lecomte, Godwin (62′ Van Eenoo), Samyn (79′ Ibou) en Cornet (75′ Bochet)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KAS Eupen[/av_cell][av_cell col_style=”]Niasse, Diagne, Jeffren, Garcia, Bassey (77′ Mouchamps), Wague, Brüls, Onyekuru, Blondelle, Gnaka (86′ NDiaye), George (72′ Sanogo)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Brüls (E), Lecomte, Lépicier[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Boucaut[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full][av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Nabeschouwingen’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]