Op eigen veld nam KSVR zaterdag na goals van Godwin Saviour, Davy Brouwers en Nermin Zolotic in schoonheid afscheid van het seizoen (klik hier voor het wedstrijdverslag). Doelpuntenmaker Nermin Zolotic en Raphaël Lecomte blikken terug op de 3-2-zege tegen Eupen. Je vindt de reactie van trainers Jordi Condom en Arnauld Mercier en een babbel met Jo Coppens onderaan op deze pagina.

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[av_button label=’Samenvatting Stadion’ link=’manually,https://nieuws.vtm.be/stadion/roeselare-boekt-tweede-zege-po2′ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-g8km59′]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-ed9zn1′]
[av_progress_bar title=’Reacties na KSV Roeselare – KAS Eupen 3-2′ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-16b0d9′]

[/av_progress]

Nermin Zolotic: “Ik was al vrij tevreden over mijn play-offs vanwege de vele speelgelegenheid die ik er kreeg, en nu betekent mijn doelpunt – het eerste van het seizoen trouwens – nog eens de kers op de taart ook. Dat we daarbij ook nog wonnen, maakte de slotwedstrijd compleet. Een thuiszege die we naar mijn gevoel al een tijdje verdienden, want ook tegen Kortrijk, Lokeren en zelfs tegen Genk zat het er zeker in. Na de eerdere ontgoocheling van het missen van de promotie kunnen we nu toch met een prettig gevoel de zomerstop in.

“Zelf lig ik hier nog een jaartje onder contract, en ik zie het best wel zitten om weer mee te dingen naar de finaleplaats in eerste klasse B. En met een jaartje meer ervaring moet het nu misschien beter lukken!”

Raphaël Lecomte: “Heel tof dat we hier vanavond in schoonheid kunnen eindigen en zo met een zege de vakantie in kunnen gaan. We waren er een aantal keren dicht bij, maar vandaag speelden we een stuk efficiënter dan in enkele van onze verloren play-offpartijen.”

“Op het einde werd het toch nog weer even bibberen. Is het even concentratieverlies, ik weet het niet,  maar we haalden het laatste fluitsignaal uiteindelijk toch zonder averij.”

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-b701sd’]
[av_progress_bar title=’Persconferentie na KSV Roeselare – KAS Eupen’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-8kvf1p’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=EHB7HVS_DOg’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-7gyqd9′]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-5fwf0d’]
[av_progress_bar title=’Reacties KSVR-TV’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-df23h’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=YTqAZNU2XJI’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-2gdj5p’]