[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Hallo,

Ik ben Bagoe, de mascotte van KSV Roeselare. Graag nodig ik alle jongens en meisjes uit die geboren zijn tussen 2011 en 2013 op onze talentendag. Deze training gaat door op zaterdag 03 juni 2017 op het jeugdcomplex van KSV Roeselare.

Enkele gediplomeerde trainers van onze jeugdopleiding zullen de aanwezige kinderen op een leuke en speelse manier te laten kennismaken met voetbal. Er zullen ook enkele spelers van het eerste elftal aanwezig zijn om de kinderen te helpen met alle oefeningen en ze enkele waardevolle tips te geven. De deelnemers hoeven geen voetbalkledij en -schoenen aan te hebben. Een gewone sportieve outfit is al meer dan voldoende.

Bedoeling van deze talentendag is dat de kinderen hun eigen voetbalmicrobe kunnen ontdekken. Via KSV Roeselare kunnen ze dan hun microbe en talent verder laten ontwikkelen.

Deelname aan deze training is volledig gratis. Om praktische redenen vragen wij wel om vooraf in te schrijven.

Tot op onze talentendag?

High five,
Bagoe
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_button label=’Inschrijven’ link=’manually,talentendag@ksvroeselare.be’ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’INFO’ progress=’100′ color=’grey’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

  • Zaterdag 03 juni 2017 van 09u30 tot (ten laatste) 12u00.
  • Voor jongens en meisjes van geboortejaar 2011 tot 2013
  • Jeugdcomplex KSV Roeselare
  • Inschrijven via talentendag@ksvroeselare.be tot en met 01 juni.

[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’PROGRAMMA’ progress=’100′ color=’grey’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

  • Vanaf 09u30: Aanmelden
  • 09u45: Briefing
  • 10u00: Kleedkamer
  • 10u15: Training
  • 12u00: Einde (ten laatste)

[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’FOLDER’ progress=’100′ color=’grey’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/05/folder_talentendag-1-pdf.jpg’ attachment=’7293′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’manually,http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/05/folder_talentendag-1.pdf’ target=’_blank’ caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]