Voorbeschouwing KRC Genk – KSV Roeselare

Woensdag om 20.30 uur speelt KSV Roeselare op verplaatsing bij KRC Genk op de 9de en voorlaatste speeldag in Play-off 2B van de Jupiler Pro League 2016-2017. KSVR speelt dit duel in Luminus Arena in Genk en de partij zal op gang worden gefloten door scheidsrechter Wim Smet, bijgestaan door zijn assistenten Jeroen Walschap, Pieter Becquet en 4de official Denis Vanbecelaere.

De jongens uit de provincie Limburg eindigden vorig seizoen nog op de vierde plaats in Play Off-1 van de Jupiler Pro League. Nu spelen de blauw-witten in 1A, maar eindigden daar op de 8ste plaats in de algemene rangschikking van de reguliere competitie. Hierdoor kwam KRC Genk in Play Off-2 terecht.

Tijdens de vorige speeldag van Play off-2B werd door de Limburgers met 0-2 gewonnen van Excel Moeskroen. De Limburgers staan aan de leiding in de poule met 22 punten (18 meer dan KSVR) en zijn al zeker van de eindwinst.

Dit duel is voor Esvee enkel nog van belang om de eer hoog te houden. Na de nederlaag van zaterdag, kan KSVR nu hopelijk een goed resultaat neerzetten om Play-off 2 te kunnen uitrijden met een goed gevoel.

KSVR-Supporters kunnen meereizen met de supportersbussen: vertrek woensdag om 16.30 uur op Schiervelde (inschrijven: 0496/14 11 69).

De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit sfeervol duel tegen de club met stamnummer 322.

woensdag 17/05/2017

20u30

Luminus Arena

Plaatselijk bewolkt | 23 °C

Selectie

shirt_roeselare1

KSV Roeselare:
Bochet, Brouwers, Coppens, Cornet, Damman, Godwin, Grisez, Ibou, Kis, Lecomte, Lépicier, Monteyne, Samyn, Schmisser, Van Acker, Van Cauwenberge, Van Eenoo, Zolotic.

Schorsingen

Er zijn geen spelers geschorst voor deze wedstrijd.

Blessures

Nog geen informatie beschikbaar.

Ticketinfo

Tickets zijn te verkrijgen aan de loketten in Genk voor aftrap van de wedstrijd.

Extra
  • KSVR-Supporters kunnen meereizen met de supportersbussen: vertrek woensdag om 16.30 uur op Schiervelde (inschrijven: 0496/14 11 69).
Scheidsrechters
Wim Smet

Wim Smet

Scheidsrechter
Jeroen Walschap

Jeroen Walschap

Assistent-scheidsrechter
Pieter Becquet

Pieter Becquet

Assistent-scheidsrechter
Denis Vanbecelaere

Denis Vanbecelaere

Vierde official
Locatie

Adres

KRC Genk
Luminus Arena
Stadionplein 4
B-3600 GENK