Voorbeschouwing KSV Roeselare – KSC Lokeren OVL

Zaterdag om 20 uur speelt KSVR tegen KSC Lokeren OV voor de 8ste speeldag in Play Off 2B van de Pro League 2016-2017. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Schiervelde en zal op gang worden gefloten door Erik Lambrechts, bijgestaan door Philippe VandecauterVito Di Vincenzo en 4de official Carlos-Manuel Serra Guerreiro Alho.

De jongens uit de provincie Oost-Vlaanderen eindigden vorig seizoen nog op de 11de plaats in de Jupiler Pro League en 2de in Play Off 2B. Nu spelen de wit-zwart-gelen in 1A en eindigden daar op de 11de plaats in de algemene rangschikking. Op de vorige speeldag in Play off 2B speelden de jongens uit het Waasland 2-2 tegen Excel Moeskroen en staan op dit ogenblik op de tweede plaats van Play off 2B met 10 punten (6 meer dan KSVR). De poule werd reeds vorig weekend gewonnen door KRC Genk.

Dit duel is belangrijk voor Esvee om de nacompetitie te kunnen uitrijden met een goed gevoel en ook om de eer van 1B nog hoog te houden in de poule. Na de winst in Kortrijk van zaterdag, kan KSVR nu hopelijk opnieuw een goed resultaat neerzetten om zo van de laatste plaats weg te kruipen.

zaterdag 13/05/2017

20u

Schiervelde

Plaatselijk bewolkt | 19°C

Selectie

shirt_roeselare1

KSV Roeselare:
Nog niet vrijgegeven

Schorsingen

Er zijn geen spelers geschorst voor deze wedstrijd.

Ticketinfo

Tickets zijn te verkrijgen in voorverkoop en net voor de aftrap van de wedstrijd. Zitplaatsen in de hoofdtribune kosten 25,00 EUR, een zitplaats achter doel of een overdekte staanplaats kost 15,00 EUR.

Supporters van KSC Lokeren OVL moeten zich voor tickets wenden tot de kanalen van de club.

Extra
  • Er werd geen combi-regeling opgelegd aan de supporters van KSC Lokeren OVL. De loketten zijn open voor de aftrap.
Scheidsrechters
Erik LAMBRECHTS

Erik LAMBRECHTS

Scheidsrechter
Philippe VANDECAUTER

Philippe VANDECAUTER

Assistent-scheidsrechter
Vito DI VICENZO

Vito DI VICENZO

Assistent-scheidsrechter
Carlos-Manuel SERRA GUERREIRO ALHO

Carlos-Manuel SERRA GUERREIRO ALHO

Vierde official
Locatie

Adres

KSV Roeselare
Schierveldestadion
Diksmuidsesteenweg 374
B-8800 ROESELARE

Parking

Parkeren kan op de parking van de hallen en de REO-veiling. Er is een aparte bezoekersparking voorzien.