Voorbeschouwing KV Kortrijk – KSV Roeselare

Zaterdag om 20 uur speelt KSV Roeselare op verplaatsing bij KV Kortrijk op de 7de speeldag in Play Off 2B van de Jupiler Pro League 2016-2017. KSVR speelt deze streekderby in het Gulden Sporenstadion. De partij zal op gang worden gefloten door scheidsrechter Lawrence Visser, bijgestaan door zijn assistenten Dirk GilonPeter Hermans en 4de official Christof Virant.

De jongens uit het zuiden van de provincie eindigden vorig seizoen op de 9de plaats in de algemene rangschikking van de Jupiler Pro League en wonnen toen Play Off 2A. De finale van Play Off 2 werd daarna wel verloren tegen Charleroi. Dit seizoen speelden de rood-witten opnieuw in 1A en eindigden daar op de tiende plaats na de reguliere competitie.

Tijdens de vorige speeldag van Play off 2B werd met 3-0 verloren in Genk. De Kerels staan nu op de derde plaats met 8 punten (zeven meer dan wit-zwart). Dit duel is belangrijk voor Esvee in Play Off 2, opdat KSVR niet verder achterblijft op de laatste plaats en zo toch nog de eer van 1B kan hoog houden in de poule.

Na de nederlaag van afgelopen zondag, kan KSVR nu hopelijk een goed resultaat neerzetten om Play Off 2 te kunnen uitrijden met een goed gevoel. KSVR-Supporters kunnen meereizen met de supportersbussen: vertrek zaterdag om 18.45 uur op Schiervelde (inschrijven: 0496/14 11 69).

De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit streekduel tegen de club met stamnummer 19.

zaterdag 06/05/2017

20u

Guldensporenstadion

Kans op regen | 15 °C

Selectie

shirt_roeselare1

KSV Roeselare:
nog niet vrijgegeven

Schorsingen

Er zijn geen spelers geschorst voor deze wedstrijd.

Blessures
  • Mikaël Seoudi (scheurtje)
  • Carlo Damman (onbekend)
  • François Kompany (onbekend)
Ticketinfo

Het bezoekersvak in het Guldensporenstadion in Kortrijk is geopend zaterdagavond. Een ticket voor volwassenen kost 20,00 EUR en voor -12 jarigen 10,00 EUR.

Extra
  • KSVR-Supporters kunnen meereizen met de supportersbussen: vertrek zaterdag om 18.45 uur op Schiervelde (inschrijven: 0496/14 11 69). Meer informatie via deze link…
Scheidsrechters

Lawrence Visser

Lawrence Visser

Scheidsrechter
Dirk Gilon

Dirk Gilon

Assistent-scheidsrechter
Peter Hermans

Peter Hermans

Assistent-scheidsrechter
Christof Virant

Christof Virant

Vierde official
Locatie

Adres

KV Kortrijk
Guldensporenstadion
Meensesteenweg 84a
B-8500 KORTRIJK

Parking

Er is een bezoekersparking voorzien.