Op zaterdagmiddag 24 juni organiseert supportersclub KSVR Till I Die voor de allereerste keer hun MEGA-BBQ. Een nieuw concept waarbij ook de volledige spelerskern aanwezig zal zijn. Het uitgelezen moment voor een eerste kennismaking met de nieuwe spelers. De BBQ zal doorgaan aansluitend op de ochtendtraining waar u uiteraard ook aanwezig kan en mag zijn. Na de BBQ kan u desgewenst ook nog een bezoekje brengen aan de Batjes in het centrum van de stad.

Om hen te bedanken voor het voorbije seizoen krijgen alle leden van de supportersclub een korting van €5 en daarop aansluitend kunnen zij ook gebruik maken van hun loyalty-punten die ze het voorbije seizoen verdiend hebben. Meer uitleg over het nieuwe systeem met loyalty-punten kan u hier terugvinden op de website van de supportersclub. Maar de BBQ is uiteraard niet alleen voor leden, iedereen met een hart voor KSVR is welkom!

Prijs niet-leden: €20
Prijs leden: €15
Prijs -12jarigen: €12
Max. te gebruiken loyalty-punten: 15

Inbegrepen in de prijs: onderstaand menu, 1 aperitief, 1 gewone drank en 1 tombolalotje
Iedereen krijgt dus 1 tombolalotje. Uit die nummers worden een aantal winnaars getrokken en de prijzen zijn o.a. een abonnement voor de thuiswedstrijden, een busabonnement, …

Menu:
BBQ met keuze uit worst, ribbetjes, speksnede, kippe-onderbout, witte pens en brochette.
Aangevuld met 5 soorten verse groenten, koude sauzen, pastasalade, brood en aardappelen.

Aperitief vanaf 11u30, eten vanaf 12u30

Vooraf inschrijven èn betalen is verplicht en kan tot dinsdagavond 20 juni.
Inschrijven kan via 0496 14 11 69, ksvrtillidie@gmail.com of via een bestuurslid.
Betalen kan via storting op BE51 8916 8402 9862 of via een bestuurslid.

Leden met genoeg loyalty-punten om gratis te komen eten hoeven niet te storten maar moeten wel inschrijven uiteraard. Wie niet weet hoeveel punten hij heeft kan dit via dezelfde weg als inschrijving opvragen.