[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/04/slider_backdrop.jpg’ attachment=’6502′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Tijd voor hét agendamoment van het jaar. Daarnet werd de kalender van de Proximus League 2017-2018 bekendgemaakt.

Op de eerste speeldag trekt KSV Roeselare naar AFC Tubize. Deze wedstrijd gaat door op zaterdag 5 augustus 2017 om 17 uur. Het weekend daarop volgt de eerste thuiswedstrijd. Op zaterdag 12 augustus 2017 om 17 uur ontvangen we op Schiervelde OH Leuven.
[/av_textblock]

[av_promobox button=’yes’ label=’Klik hier’ link=’page,7636′ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ admin_preview_bg=”]
Bekijk de volledige kalender
[/av_promobox]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
De abonnementenverkoop start begin volgende week. Alle info kan je deze week nog op onze website terugvinden. Losse tickets zullen steeds twee weken voorafgaand aan de wedstrijd te koop zijn.
[/av_textblock]