[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

De Roeselaarse Perskring (een verzameling van enkele Roeselaarse journalisten) reikt elk jaar een persprijs uit. Die gaat naar een stadsgenoot of een vereniging uit Roeselare die het voorbije jaar positief in het nieuws kwam.

Eén van de genomineerden dit jaar is Wouter Bossuyt. Hij is een drijvende kracht achter het Homeless Team ‘Oltegoare Roeselare’. Wouter Bossuyt wil zijn nominatie uitbreiden naar het volledige Homeless Team dat op korte termijn al een enorme vooruitgang geboekt heeft.

Vanaf vandaag om 20u00 (woensdag 31 mei 2017) tot en met zondag 18 juni kan men online stemmen op Wouter van ons Homeless Team.

De Persprijs 2017 wordt uitgereikt op 25 juni 2017 (tijdens de Batjes) in het Kenniscentrum ARhus in Roeselare.

[/av_textblock]

[av_button label=’Stem’ link=’manually,http://perskringroeselare.be/persprijs/persprijs%202017.html’ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue8d2′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]

[/av_one_full]