Vandaag werd de terbeschikkingstelling van Fran Brodić (Zagreb, °08.01.1997) door Club Brugge KV aan KSV Roeselare afgerond. De Kroaat komt voor één seizoen de kleuren van stamnummer 134 verdedigen.

De 20-jarige aanvaller kreeg zijn jeugdopleiding bij NK Kustosija, NK Zagreb en Dinamo Zagreb. In de zomer van 2014 kwam hij in België terecht. Hij ondertekende een contract bij Club Brugge KV, dat nog loopt tot 30.06.2019. Tot speelminuten bij de hoofdmacht kwam Fran nog niet niettegenstaande hij bij de Brugse beloften vorig seizoen meer dan 30 keer de weg naar doel vond. Nu wordt de aanvaller dus uitgeleend voor één seizoen aan KSV Roeselare. Vandaag staat hij ook voor het eerst op het trainingsveld van Schiervelde.

Wij heten Fran alvast van harte welkom op Schiervelde!

Dobro došli i sretno, Fran!