Ook Alheembouw en Vanheede blijven komend seizoen aan boord als shirtsponsor. Met beide partners werd er terug een overeenkomst afgesloten voor één seizoen.

Alheembouw onderscheidt zich door zijn uitstekende bouwkwaliteit en één tot in de puntjes verzorgde dienstverlening. Om dit doel te bereiken hanteren ze een transparante overlegstructuur. Korte communicatielijnen, kennisuitwisseling en een team van loyale en vakkundige werknemers maken van Alheembouw een toekomstgericht bedrijf. Bij elke bouwopdracht kiezen ze voor de meest innovatieve en creatieve oplossingen. Ze streven er naar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ze onderhouden een duurzame band  met onze opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers.  Alheembouw kiest voor een persoonlijke aanpak en een op maat gesneden begeleiding van uw bouwprojecten.

Vanheede Environment Group biedt vandaag aan meer dan 10.000 klanten een duurzame, efficiënte en economische oplossing op het gebied van afvalmanagement. Ze vervullen een sleutelrol in het realiseren van de circulaire economie door elke afvalstroom te verwerken tot een nieuwe grondstof of tot energie, dit zowel in eigen als externe verwerkingssites.

Vanheede Environment Group behoort tot de top in de Benelux en Noord-Frankrijk. Maar hun ambities reiken verder: onder het motto ‘Managing Your Materials’ staan er binnen en buiten Europa een aantal internationale projecten in de steigers.