[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Onder een dapper zonnetje oefende KSV Roeselare zondagnamiddag in het Daknamstadion tegen eersteklasser KSC Lokeren. Een vriendschappelijk wedstrijd, die in de eerste helft vooral gekenmerkt werd door onnodige overtredingen en potige duels.

Het eerste echte doelgevaar was voor de bezoekers, toen Rassoul een voorzet van Damman ei-zo-na in eigen doel werkte. Het bleek meteen het enige wapenfeit van de West-Vlamingen voor enige tijd, want Lokeren nam hierop het roer over en dicteerde de wet in de rest van de eerste helft. Zo kon eerst Söder doorbreken toen Godwin de bal niet onder controle kreeg en wist ook Hupperts de achterlinie van KSV Roeselare te omzeilen. Borry miste zijn schot, waardoor de bal pardoes in de voeten van de speler van Lokeren viel en hij de 1-0 probleemloos op het bord knalde. De wedstrijd was op dat moment amper 9 minuten ver.

Het leverde beide ploegen echter weinig inspiratie op, want de overtredingen bleven zich opstapelen. Een vrije trap van Dufour verdween – via enkele tussenstationnetjes – in de tribune. De Sutter profiteerde even later van een miscommunicatie tussen Grisez en Borry, maar toen hij nogal gemakkelijk ging liggen in de zestien en het publiek om een strafschop schreeuwde, bleef de scheidsrechter stoïcijns.

In het slot van de eerste helft versierde Godwin nog enkele kansen, maar Verhulst maakte zich goed breed en ook de verdedigers van Lokeren stonden steevast hun mannetje tegen de pijlsnelle flankaanvaller. Ook Bochet waagde nog eens zijn kans, maar zag zijn bal over en naast. De vele fouten en overtredingen kenden een nare keerzijde, toen Overmeire geblesseerd het veld moest verlaten en ook Kehli – vorig seizoen nog aan de slag op Schiervelde – even naar de kant moest voor een blessurebehandeling.

Vijf nieuwe gezichten op het veld in de tweede helft en dat leverde vrijwel meteen een doelpunt op. Een hoekschop voor Lokeren werd verschillende keren afgeblokt door een Roeselaars been, maar toen de bal bij Milic kwam, kon hij de bal van dichtbij binnen duwen. Even later zelfs ei-zo-na een derde doelpunt voor de thuisploeg, toen Damman de bal richting eigen doel duwde.

Een hoekschop voor KSVR leverde nog even gevaar op, maar zowel Zolotic als Brouwers konden hun voet niet voldoende tegen het leer plaatsen. Het was meteen het enige wapenfeit voor wit-zwart, dat nog dik een halfuur met tien verder moest. De Sutter ging immers gretig tegen het veld na al-dan-niet contact met Borry, die een tweede gele kaart achter zijn naam kreeg.

Lokeren versierde nog een resem doelkansen, raakte nog een aantal keer het doelhout, maar vond een sterke Biebauw op hun weg naar een derde doelpunt. In het slot van de partij kon Reno Wilmots – op proef bij Roeselare – zich vrij lopen en speelde hij de bal perfect in de loop van Cornet, die het halve veld overstak, maar doelman Verhulst op zijn weg naar de aansluitingstreffer vond. Eindstand 2-0.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]9’ Hupperts (1-0), 48’ Milic (2-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman (72’ M. Monteyne), Borry, Zolotic, Grisez (46’ P. Monteyne), Bochet (46’ Brodic), Godwin (72’ Samyn), Dufour (72’ Ibou), Seoudi (64’ Wang), Lecomte (79’ en Brouwers (72’ Cornet).[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSC Lokeren[/av_cell][av_cell col_style=”]Verhulst, Marzo, Maric, Overmeire (37’ Persoons), De Sutter, Kehli (46’ Skulason), Terki (72’ Straetman), Hupperts (61’ Slagveer), Rassoul, Söder (46’ Milic) en Mpati (46’ De Ridder).[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]37’ Borry[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]59’ Borry[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Frank Bruggeman[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]