Het logo van Automobilia zal ook komend seizoen op onze shirt te zien zijn. Ze verlengden hun plaatsje net onder het rugnummer met één jaar.

Automobilia is een officieel erkende Volvodealer met al meer dan 50 jaar ervaring, 15.000 actieve klanten en tot op vandaag nog steeds een op en top familiebedrijf. De vergaarde kennis van jarenlange expertise, en de verschillende overnames door Automobilia geven het bedrijf een duidelijke meerwaarde als het gaat over klantenzorg, service en professioneel advies.

Elke dag opnieuw zetten ze zich in bij Automobilia om alle klanten de service te bieden die u al gewoon bent geworden. Een bezoekje brengen? Voor personenwagens kan je ze vinden in zes vestigingen: Brugge, Zarren, Veurne, Oostende, Roeselare en Tielt. Voor Trucks kan je terecht in Pittem, Ieper, Oostende en Zarren.

Oltegoare #ookmetautomobilia