Gisterenavond ondertekende Yves De Winter (25.05.1987 | Belg) een contract voor één seizoen op Schiervelde. De doelman komt over van het Nederlandse Roda JC.

De 30-jarige Yves begon zijn carrière bij KVC Westerlo. Hij stond er 144 wedstrijden onder de lat. Daarna trok hij naar onze Noorderburen. Bij De Graafschap en AZ Alkmaar speelde hij in totaal mee in 34 wedstrijden. In de zomer van 2015 trok hij naar STVV om een jaartje later terug de overstap te maken naar Nederland. Bij Roda JC was hij vorig seizoen tweede doelman.

Het hoogtepunt van zijn carrière tot nog toe was wellicht zijn deelname aan de Olympische Spelen in Beijing (2008). Toen eindigde hij met de nationale ploeg op een vierde stek. Op Schiervelde gaat Yves de concurrentie aan met doelmannen Biebauw en Van Cauwenberghe.

Wij wensen Yves alvast veel succes toe op Schiervelde!

Oltegoare #ookmetyves