[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Op bezoek bij het Tubize van gewezen WK-ganger Daré Nibombé (sinds dit seizoen coach bij les Sang et Or) bracht een doelpunt van Reno Wilmots (na een doorsteekbal) wit-zwart na vijf minuten op voorsprong. De thuisploeg kwam kort na rust langszij, maar met een treffer van Bin Wang (die kon profiteren van een afvallende bal op hoekschop) was de 1-1 van korte duur. Met nog een kopbal op de paal van de debuterende Lemoine (opnieuw op hoekschop) leek de Roeselaarse zege dichtbij, maar vanuit vermeend buitenspel zorgde de ingevallen Bacanamwo na een bal door het centrum voor de al bij al te rechtvaardigen 2-2-eindstand.
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]5′ Wilmots (0-1), 50′ Seung-Joon (1-1), 53′ Wang (1-2), 85′ Bacanamwo (2-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=”]Rausin, Delhaye, Ben Yaghlane, Kose, Armenakas (60′ D’Errico), Seung-Joon (80′ Bacanamwo), Sakai, Plutzer, Jang-Won (70′ Vargas Cedeno), Bil en Touré[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Laverge, Van Poucke, Lemoine, Wang (63′ Vanderhaeghe), Devos, Ballegeer, Wilmots, Willemyns (67′ Buyssens), Janssens (89′ Verbrugge), Colpaert (78′ Desendre) en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Kose (T), Janssens, Ballegeer[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Bohm[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]