[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
In een eerste van drie bekermatchen haalden de KSVR-beloften het gisteren na een wedstrijd met een onwaarschijnlijk slotkwartier van het Zulte Waregem van gewezen profspeler Stijn Meert. De eerste helft was voor de fusieploeg, wat de Gaverbeekjongens nog voor de rust op een 3-0-voorsprong bracht. Een goal van Hasse Colpaert (in de rebound op een schot van Buyssens) gaf de bezoekers opnieuw hoop. KSVR drong aan en kwam onder meer langs Colpaert en Buyssens dicht bij een tweede treffer. Die kwam er na stevig weerwerk toen Colpaert aan de tweede paal de ingevallen Simon Verlinde vond en die de bordjes op 3-2 bracht. Door een bos van benen bracht Gauthier Willemyns wit-zwart zowaar opnieuw langszij. 3-3 dus en match nog niet gespeeld, want een late goal van Thiemen Desendre (op aangeven van Buyssens) bezorgde KSVR in extremis toch de volle buit.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]13′ Van Poucke (1-0, owngoal), 30′ Zaroury (2-0), 35′ Taillieu (3-0), 56′ Colpaert (3-1), 81′ Verlinde (3-2), 86′ Willemyns (3-3), 92′ Desendre (3-4)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]SV Zulte Waregem[/av_cell][av_cell col_style=”]Willocq, De Roover, Pletinckx, Severin, Barry (59′ Ansoms), S’Rifi, Taillieu, Kullaj, Zaroury (59′ Tuyttens), Milokwa (67′ Boudry) en Crine (77′ Amou-Djaba)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Laverge, Van Poucke, Vanderhaeghe, Verbrugge, Devos, Ballegeer, Zymeri (74′ Verlinde), Buyssens, Janssens (54′ Desendre), Colpaert (94′ Callens) en Willemyns (93′ Bourgois)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Crine (Z), Ballegeer, Kullaj (Z), Desendre[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]73′ S’Rifi (Z)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Brinckman[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]