Een geslaagde seizoensstart voor KSV Roeselare. Het won zaterdagavond overtuigend met 3-1 van OH Leuven na doelpunten van Brouwers, Samyn en Van Acker (klik hier voor het wedstrijdverslag). Doelpuntenmaker Davy Brouwers en debutant Marko Maletic blikken terug op de zege. Emile Samyn verscheen na de persconferentie met trainers Arnauld Mercier en Dennis Van Wijk voor de camera’s van KSVR-TV.

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[av_button label=’Samenvatting Proximus TV’ link=’manually,http://www.proximus11.be/nl/proximus-league/voetbal-live-streaming/33533/roeselare-vs-oh-leuven’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-fsv89e’]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-diormq’]
[av_progress_bar title=’Reacties na KSV Roeselare – OH Leuven (3-1)’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-c4ukky’]

[/av_progress]

Davy Brouwers: “Voor de tweede keer op rij in de basis, dat doet deugd. Ik ben blij dat ik volop mijn kans krijg én dat ik de weg naar doel vind. Het was een mooie teamprestatie vandaag, waarin we op de juiste momenten hebben gescoord. In de eerste helft hadden we heel wat balbezit en af en toe een doelkans, maar scoren leek aanvankelijk niet te lukken. Pas op slag van rust kreeg ik de bal mooi toegespeeld van Raf (Lecomte, nvdr.). De verdediger van OH Leuven ging vol naar de bal, dus ik wist dat ik me stevig in het duel moest smijten en kon vlot binnen tikken.”

“Zes op zes, terwijl we nochtans geen al te goede voorbereiding achter de rug hebben. De resultaten zaten tegen, het spel was niet echt denderend, … Een verklaring daarvoor heb ik niet echt. We speelden een aantal wedstrijden tegen goede tegenstanders zoals AA Gent en Zulte Waregem, maar kregen toen heel wat doelpunten om de oren. Gelukkig spelen we nu terug anders en werkt iedereen zich voor elkaar in het zweet.”

“Vooruitblikken op Lierse volgende week heeft eigenlijk weinig zin. Hoewel het seizoen niet te vergelijken valt met dat van vorig jaar, zal het opnieuw iedere week vechten zijn om punten te pakken. Er zijn geen gemakkelijke wedstrijden. We hebben echter wel vertrouwen getankt en zullen opnieuw top (moeten) zijn om iets te rapen op het Lisp.”

 

Marko Maletic: “Mijn eerste officiële speelminuten in het shirt van KSV Roeselare. Ongeveer een maand geleden liep ik een blessure op tijdens een training en ben een lange tijd buiten strijd geweest. Ik miste een groot stuk van de voorbereiding en kon een tijdlang niet trainen. Nu ben ik terug fit en ik ben blij dat ik al enkele minuten mocht invallen. Ook het resultaat valt mee in de eerste twee weken van de competitie. Zes op zes tegen AFC Tubize en OH Leuven, na een goede teamprestatie.”

“De integratie in de groep verloopt alvast vlot. Heel wat jongens spreken Nederlands en ik kan ook in het Engels mijn mannetje staan. De doelstelling dit seizoen is – nogal cliché – zo veel mogelijk speelminuten verzamelen, maar ik wil ook zo hoog mogelijk eindigen met KSV Roeselare. Hier verloopt alles wat anders dan bij Lommel United. De doelstelling ligt hoger, de spelersgroep is uitgebreider en er loopt hier meer kwaliteit rond. Dat is een groot verschil. Ik kijk alvast uit naar de volgende wedstrijd!”

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-a6t4z6′]
[av_progress_bar title=’Persconferentie na KSV Roeselare – OH Leuven’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-98ea7m’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=b5RWG6_qwns’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-7kefky’]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-6eisw2′]
[av_progress_bar title=’Reacties KSVR-TV’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-4q8g6a’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=y69OIpPfH3c’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-1vg6aq’]