[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Trainer Mercier koos voor dezelfde elf die vorige week de openingswedstrijd op Tubize wonnen. De match begon vrij rustig, en de eerste opschudding kwam er na een kleine tien minuten toen Lecomte Samyn wegstuurde op links en Henkinet in corner moest werken. Even later kopte dezelfde Samyn een voorzet van Lecomte niet zo ver naast. Aan de overkant glipte Storm door de buitenspelval, Damman kon hem afstoppen.

KSVR zocht opnieuw zijn heil in verzorgd voetbal, maar de Leuvense verdediging bleek moeilijk te ontmantelen. De bezoekers kozen vaker voor de lange bal en plots kon Kostovski helemaal vrij en van dichtbij koppen. Hij mikte gelukkig naast het doel van Biebauw. Aguemon dribbelde zich door de Roeselaarse verdediging, en bediende Casagolda, die over mikte. Oppassen geblazen dus toch voor de Leuvense prikken.

KSVR had het ondertussen moeilijk om zelf echte kansen te creëren. Op assist van Zolotic schoot Samyn van vrij ver naast. Verder toonde wit-zwart tonnen goede wil, maar het vond de sleutel niet om de versterkte Leuvense burcht binnen te dringen. De teams leken dus met 0-0 naar de kleedkamers te moeten, maar op slag van rust lukte het toch nog voor KSVR, via een aanval dwars door het midden en een beslissend puntertje van Lecomte naar Davy Brouwers, die de bal naast Henkinet in doel deponeerde. 1-0 bij de rust dus.

De bezoekers moesten nu dus wel komen, zodat KSVR nu normaal meer ruimte moest krijgen. Dit bleek ook duidelijk, want na nog geen drie minuten glipte Emile Samyn weg op aangeven van Dufour en de Roeseselaarse youngster bleef kalm en schoof nummer twee binnen. Een ideale start nu dus voor een enthousiaste thuisploeg. Dezelfde Samyn leek op weg naar een definitieve beslissing na een Leuvense blunder, maar Henkinet kon er nu nog een voetje voor steken.

Dit was even uitstel, want na slecht uitverdedigen van Gillekens kon wit-zwart opnieuw aan de haal. Samyn mikte nog eerst op Henkinet, waarna Dufour de rebound panklaar klaarlegde voor Thibaut Van Acker, die met een mooi vluchtschot in doel besloot. De buit leek nu binnen en Marko Maletic mocht zijn debuut vieren bij KSVR.

Een kwartier voor tijd kopte Libert op corner aan de tweede paal de eerredder binnen, en de bezoekers gaven nog niet op. KSVR moest dus op zijn hoede blijven. Het kreeg nog een counterkans langs Maletic, maar de bezoekende verdediging redde.

OHL bleek niet meer in staat om nog te dreigen en KSVR kon de match rustig uitspelen, met een tweede zege op rij. Anticlimax in de slotminuut was de rode kaart voor Lépicier na een duel waarin beide spelers met de voet vooruit leken te gaan.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]45′ Brouwers (1-0), 48′ Samyn (2-0), 68′ Van Acker (3-0), 77′ Libert (3-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Borry, Zolotic, Grisez, Van Acker (81′ Bochet), Lépicier, Lecomte (73′ Maletic), Dufour, Samyn (83′ Godwin) en Brouwers[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=”]Henkinet, Daeseleire, Schuermans, Aguemon, Casagolda, Storm, Gorius (46′ Azevedo), Kostovski (61′ Libert), Mertens, Gillekens en Maertens (76′ Berben)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Daeseleire (L), Azevedo (L), Van Acker, Zolotic[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]90′ Lépicier[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vermeire[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]