Voorbeschouwing KSV Roeselare – Bilzerse Waltwilder VV

Zaterdag om 20u speelt KSV Roeselare tegen Bilzerse Waltwilder VV voor de 5de ronde van de Croky Cup 2017-2018. KSVR speelt dit duel tegen de Limburgse amateurclub op Schiervelde en zal op gang worden gefloten door Kevin Debeuckelaere, bijgestaan door Edwin Rys en Niels D’Haene.

De jongens uit de Limburgse Kempen wonnen vorig seizoen de promotie uit eerste provinciale en spelen nu in Amateur 3B. De competitie start daar op 2 september. De rood-blauwen schakelden achtereenvolgens Melo Zonhoven, RFC Meux, RFCR Symphorinois en VK Robur Moerzeke uit.

Dit duel is voor Esvee belangrijk om de goede competitiestart te kunnen bevestigen in de Beker en zo door te storen naar de volgende ronde wanneer de clubs uit 1A worden toegevoegd. Bij een gelijkspel na 90 minuten volgen verlengingen en eventueel strafschoppen.

De KSVR-spelers hopen op een enthousiast Schiervelde om ‘Esvee’ aan te moedigen in de eerste bekerwedstrijd van het seizoen 2017-2018.

zaterdag 26/08/2017

20u

Schierveldestadion

Zonnig | 21 °C

Selectie

KSV Roeselare:
Biebauw, Bochet, Borry, Brodic, De Winter, Dufour, Godwin, Gravenberch, Ibou, Lecomte, Lemoine, Maletic, Monteyne M, Monteyne PJ, Samyn, Van Acker, Van Cauwenberge, Wilmots en Zolotic.

Bilzerse Waltwilder VV:
nog niet vrijgegeven

Schorsingen
  • Maël Lépicier (1/1)

Blessures
  • Baptiste Schmisser (hielspoor)
Ticketinfo

Tickets voor deze wedstrijd kosten 10,00 EUR en zijn enkel verkrijgbaar aan het loket op de dag zelf vanaf 19u00. Tribune 1 en Vak J zijn open.

Extra
  • Er werd geen combi-regeling opgelegd aan de supporters van Bilzerse Waltwilder VV. De loketten zijn open voor de aftrap.
Scheidsrechters
Kevin Debeuckelaere

Kevin Debeuckelaere

Scheidsrechter
Edwin Rys

Edwin Rys

Assistent-scheidsrechter
Niels D’Haene

Niels D’Haene

Assistent-scheidsrechter
Locatie

Adres

KSV Roeselare
Schierveldestadion
Diksmuidsesteenweg 374
B-8800 ROESELARE

Parking

Parkeren kan op de parking van de hallen en de REO-veiling. Er is een aparte bezoekersparking voorzien.