Daarnet werden alle formaliteiten afgerond om de huurovereenkomst tussen KSV Roeselare, Reading FC en Sandro Wieser (03.02.1993, Vaduz – Liechtenstein) af te ronden. De linksvoetige middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van The Royals.

Wieser startte zijn jeugdopleiding bij de Liechtensteinse clubs FC Triesen en FC Vaduz. Daarna vertrok hij naar FC Basel op dertienjarige leeftijd. In maart 2011 maakte hij er zijn debuut in het eerste elftal. In de winter van 2012 vertrok hij naar Duitsland. Bij Hoffenheim ondertekende hij een contract tot juni 2016. In die periode werd hij uitgeleend aan SV Ried (2013/2014) en FC Aarau (2014/2015). Afgelopen zomer ondertekende hij dan een drie-jarig contract bij The Royals van Reading FC. De Liechtensteinse international zal nu één seizoen op huurbasis de kleuren van KSV Roeselare verdedigen.

Sandro zal pas later bij de groep aansluiten wegens interlandverplichtingen. Met Liechtenstein neemt hij het op tegen Albanie (zaterdag) en Spanje (dinsdag) voor de 2018 FIFA World Cup Russia Qualifiers.

Welkom een veel succes op Schiervelde, Sandro!
Willkommen und viel Glück Sandro!