[av_video src=’https://youtu.be/qoXofUK2dmo’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”]

Als echte fan van KSV Roeselare maak jij kans om de thuiswedstrijd tegen R. Union St.-Gilloise op zondag 08 oktober 2017 als een echte VIP bij te wonen.

Proximus geeft een VIP beleving weg voor vier personen waarbij je plaats zal nemen aan de rand van het veld in speciale Proximus zitjes. Natuurlijk mag het bier, de chips en de popcorn daarbij niet ontbreken! Als een echte VIP kan je voor de match bovendien genieten van een maaltijd én indien mogelijk mag je ook de aftrap geven!
[/av_textblock]

[av_button label=’Doe mee!’ link=’manually,http://www.proximus-sports.be/nl/artikel/1790222/beleef-de-proximus-league-als-vip’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue8cb’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]