[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Tegen Berchem Sport verzekerde wit-zwart zich in een tweede van minstens drie bekerwedstrijden van de kwalificatie voor de volgende ronde. Op het hoofdveld van Schiervelde vielen vrijwel alle goals in de tweede helft. Voor de jongens van trainers Tom Colpaert & Renzy Callewaert scoorden Thiemen Desendre, Hasse Colpaert, Quentin Vaneeckhoutte en Simon Verlinde.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]30′ Desendre (1-0), 63′ Colpaert (2-0), 80′ Lambrechts (2-1), 83′ Vaneeckhoutte (3-1), 90′ Verlinde (4-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Cauwenberge, J. Van Poucke, Vanderhaeghe, Van Bever, Vandeweghe (75′ Claeys), Ballegeer, Zymeri, Wilmots (71′ Vaneeckhoutte), Colplaert, Belhafat (58′ Verlinde) en Desendre[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Berchem Sport[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Buynder, Van Dooren, Valencia Villanueva, Foque (69′ Kargbo), Beirlant (86′ El Addouly), Zgaoui (60′ Jabot), Lambrechts, Norree (46′ Van Gool), Lahousse, De Jonge en Saillart[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Vandeweghe[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Zeebroek[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]