[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
De kop is eraf: na twee draws op rij haalden de KSVR-beloften het met treffers van Saviour Godwin, Reno Wilmots en Fran Brodic verdiend van een piepjong Westerlo. Goed voor een knappe vijf op negen en een voorlopige tweede stek (op vier punten van leider Cercle). Een weekje eerder al plaatste wit-zwart zich na een 4-1-zege tegen Berchem voor de tweede ronde van de beker. Het verslag van dit tweede Roeselaarse bekertreffen vind je hier.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]4′ Bens (1-0), 42′ Godwin (1-1), 63′ Wilmots (1-2), 66′ Brodic (1-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=”]Caubergh, Van Genechten, Peeters, Raemaekers (78′ Van Bulck), Auwers, Reykers, El Madani, Van Den Bergh (65′ Lavrijssen), Fernandes Da Cunha (65′ Yoka W’Olinga), Bens en Vandenbossche (25′ Mateso-Liongola)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]De Winter, Vandeweghe (56′ Devos), Vanderhaeghe, Wang, Verbrugge (73′ Van Bever), Ballegeer, Wilmots, Xu (60′ Desendre), Janssens, Godwin (78′ Zymeri) en Brodic[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Wilmots[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vissers[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]