[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Stad Roeselare wil haar troeven graag uitspelen en pakt uit met een imagocampagne onder de noemer #VANRSL. Een eerste groot wapenfeit wordt een lied over de stad met bijhorende videoclip.

In deze videoclip mogen natuurlijk ook onze wit-zwarte kleuren niet ontbreken. Daarom roepen we al onze supporters, jeugdspelers en medewerkers op om massaal aanwezig te zijn, inclusief al jouw supportersattributen, op de opname van de massascène. Inschrijven kan je via onderstaande knop.
[/av_textblock]

[av_promobox button=’yes’ label=’Doe mee!’ link=’manually,http://www.surveygizmo.com/s3/3789559/VANRSL-massasc-ne-10-09′ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ admin_preview_bg=”]
Doe mee in de massascène!

Zondag 10 september 2017
Van 15u00 tot 18u00
Meiboomlaan, Roeselare
[/av_promobox]