[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Trainer Mercier moest voor het eerst in deze competitie iets wijzigen aan de opstelling en dropte Brodic in de ploeg in plaats van de geblesseerde L├ępicier. KSVR zette onmiddellijk druk naar voren. Lecomte kapte zich mooi vrij op rechts, zijn voorzet richting tweede paal was echter te ver gemeten. De bezoekers lieten niet lang betijen en kwamen vrij vlug op voorsprong toen de complete wit-zwarte ploeg zich liet vangen aan een ingestudeerde vrijschop van Losada en Maes, simpel afgewerkt door Messoudi.

Meteen een loodzware opdracht nu voor wit-zwart, dat volop voor de aanval moest kiezen maar tegelijk voortdurend op de hoede moest zijn voor de uitbraken van de vaardige bezoekers. Dufour probeerde het van ver, Romo redde knap. Op assist van dezelfde Dufour kopte Samyn naast. Het spel speelde zich haast uitsluitend op de Beerschothelft af, maar de versterkte bezoekende verdediging stond pal.

Damman raakte plots door op rechts, zijn schuiver werd nog in corner gewerkt. Een mooie assist van Brouwers richting Samyn kende hetzelfde lot. Een strijdend KSVR probeerde het werkelijk op alle mogelijke manieren, maar het kreeg de bal niet voorbij Romo. Aan de overzijde kreeg het bijna het deksel op de neus toen Messoudi na een scherpe actie rakelings naast besloot. Kort voor de rust moest Biebauw nog met een prima save uitpakken op een kopbal van Dom. Met 0-1 naar de kleedkamers dus.

Ook onmiddellijk na de rust moest de Roeselaarse doelman zijn klasse tonen door een vrijschop van Losada uit de winkelhaak te zweven. Ook bij KSVR kwam het gevaar op vrijschop, maar Grisez kende brute pech toen hij zijn geplaatste bal op de paal zag stranden. Waarna er door beide teams opnieuw aan een hoog tempo geknokt en gestreden werd om elke morzel grond.

Toen Borry de doorgebroken Messoudi neerhaalde, wees ref D’Hondt resoluut naar de stip. Losada liet de kans niet liggen en trapte zijn ploeg naar de 0-2.

KSVR bleef strijden, maar had heel dringend een doelpunt nodig om de vlam weer in de pan te krijgen. Grisez trapte nog een mooie vrijschop, maar Romo redde knap. Aan de overkant kopte Van Hyfte van dichtbij over. Even later kon Messoudi een opgelegde kans van dichtbij wel verzilveren en meteen was de partij helemaal voorbij. Bij de volgende aanval scoorde Losada op zijn beurt, zodat de eerste nederlaag meteen ook een afstraffing werd voor KSVR, dat zijn meerdere moest erkennen in een veel effici├źntere tegenstander. Ook een eerredder zat er niet meer in, want in de slotminuut redde Boulaouali een kopbal van Zolotic op de lijn.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]7′ Messoudi (0-1), 63′ Losada (0-2), 79′ Messoudi (0-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Borry (69′ Ibou), Zolotic, Grisez, Van Acker, Lecomte, Dufour, Brodic (46′ Godwin), Brouwers en Samyn (87′ Maletic)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KFCO Beerschot Wilrijk[/av_cell][av_cell col_style=”]Romo, Van den Bergh, Prychyneko, Dom, Van Hyfte, Maes, Placca (88′ Boulaouali), Pietermaat, Losada, Messoudi (90′ Octavio) en Diarra[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Prychyneko (B), Diarra (B), Borry, Pietermaat (B)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]D’Hondt[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=p7XQ07Qc2Ok&t=42s’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://youtu.be/aW4PPTOJ4CQ’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]